Hogyan lehetnék beszédesebb?
Úgy érzem, hogy eléggé hallgatag vagyok, nem beszélek eleget. Olyan típus vagyok, aki inkább csak válaszolgat, de akkor se sokat. :D Van egy pár barátom, de főként fiúk, s tudom hogy ahhoz hogy lányokkal is megismerkedjek, ahhoz beszélnem kéne.. Csak valahogy nagyon nem szoktam témát találni -.- Nem is akarok egy nagyon bőbeszédű ember lenni, mert azok is unalmasak, de azért valamivel jobb lenne többet beszélni :/
16/F
Próbálkozz közös témákkal, az érdeklődési köröddel. Biztos van olyan lány osztálytársad aki szívesen haverkodna veled.
Sok szerencsét hozzá, Ne add fel!
Én is ilyen vagyok.
Szerintem azért van, mert nincs az embernek önbizalma.
Ezt kell fejleszteni, és akkor mersz majd megnyilvánulni mások előtt.
És az önbizalmat úgy lehet fejleszteni, hogy olyan dolgokba fogsz, amiktől félsz. Persze csak fokozatosan, a kisebbekkel kezdve(Csernus doki tanácsa:D)
Meg ha több mindent csinálsz, van hobbid, akkor téma is több van, amiről tudsz beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!