Miért nem törődnek velem az osztálytársaim? (16/L)
Én úgyaígy vagyok ezzel.
Ém művészeti suliba járok,és ott megszokott hogy mindenki furán öltőzik.Én eléggé kitűnők az osztályból.
Mindegyik pláza.Lenéznek azért mert másabb vagyok.
Ismerek ilyen embereket, vagyis főlegn egyet aki ilyen, mert szegény nem elég h nagyon visszahúzódó, de még ráadásul olyan osztályba is került középiskolába ahol nem volt hozzá hasonlóan csendes, visszahúzódó emberke.
Neki az a legnagyobb baja h nem mer ismerkedni. Kipécéz magának egy valakit, aki mondjuk egyszer hozzászólt, vagy rendes volt vele és onnantól folyton őt követi, de úgy, hogy alig kommunikál vele. Ha a kipécézett illető odamegy valakikhez ismerkedni (egy új osztályba van most) akkor megy ő is, csak az a baj h szinte alig beszél, nem vesz részt aktívan a társalgásban, ami nagyon zavarja a többieket. Mert ha megszólalna és reagálna a többiek mondandójára, nem félne kinyitni a száját akkor biztos h sokkal jobban viszonyulnának hozzá! És ez tényleg így van, engem is zavar ha valaki aki odajön meg se szólal csak áll és hallgat. A másik h próbáljon kedves, közvetlen lenni. Figyeljen arra amit a másik mond és mondjon rá vmit néha-néha, akkor is ha nincs értelme, ha hülyeség, de legalább beszéljen.
Remélem segítetteme egy kicsit!=) (bár lehet h neked nem ez a problémád)
jah és annyit még: nem a külső számít! csúnya lánynak is lehet sok barátnője!
Keresd a "leggyengébb láncszemet". Ha egy társasággal akarsz jóban lenni. Na nem puszipajtás vagy ilyesmi csak legalább hogy emberszámba vegyenek vagy mi.
Ha egyedül van, nem kell hogy mittudomén milyen extra meg személyes dolgokról trécseljetek, csak mondjuk hozzászólsz akármit(csak ne olyat hogy mi a következő óra meg hasonló unalmasakat), ha barátságosan szól vissza, kikérheted valamiről a véleményét, ez azt jelenti hogy minimális szinten megnyílik neked, jó tapasztalata veled, jobb mint a semleges, és ha valaki megkérdezi őt rólad, nem azt fogja mondani hogy unalmas csendes debil, hanem hogy rendes lány csak kicsit hallgatag, vagy ilyesmi, elég furcsán fogalmaztam de azért remélem érthető voltam.
A lényeg hogy ne úgy próbálj népszerűbb lenni hogy olyan leszel mint ők meg egy csoporthoz odamész és te kezded el lökni a rizsát mert az gáz.
Nem vagyok kövér, szemüveges, fogszabályzós meg ilyenek. Nem mondtam, hogy szép vagyok, hanem, hogy átlagos. Az osztályba és bárhol vannak nálam jóval rondábbak, mégis van normális társaságuk. És ez szubjektív dolog.
Az osztályba is vannak kicsit sem ronda lányok, mégis egyedül vannak, mert a többiek stréberek, állandóan csak buliznak meg ilyenek, és nem illünk hozzájuk, de a többség az ilyen, mint ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!