Tényleg kilógok? Azt érzem hogy kilógok és nem vagyok menő azért mert nem cigizek vagy nem teszek annyira vad dolgokat!
Szia! Szeriintem egyáltalán... sőt... büszke lehetsz magadra hogy nem cigizel stb.
Én is 12 éves vagyok. Nem cigizek.Nem lopok nem csinálok durva dolgokat. A barátaimmal nagyon jól elvagyok.
ne hagyd magad rábeszélni a cigire és egyéb iylen butaságokra. Van egy ismerősöm aki cigizik. 14 éves. nagyon jól elvoltunk. Mondtam neki h a cigi vagy én. ő a cigit választotta. Mert azt hiszi hogy ez olyan menő.
Na remélem azért értetted amit mondtam.
egy szintén 12 éves lány
Az általános iskolás éveim nekem is ilyenek voltak.kavarodtak bennem az érzések,szerettem volna menő lenni,de szerettem volna ha a szüleim büszkék lehetnek rám.Hát ez a kettő nem egy együtt!Ezért kevés barátom volt általánosban!DE hidd el ez nem lesz mindig így.
Most kezdtem a középsulit,nagyon tetszik jó az osztály meg minden.SENKI NEM NÉZ LE azért mert nem cigizek.Sőt,nagyon is jóba vagyunk pedig sokan cigiznek stb. Vannak olyanok akik tök jó fejek attól h cigiznek és nem zavarja őket h te nem vagy ilyen!NE aggódj,te is találsz majd ilyen barátokat,mint én(:
14/L
DEhogy lógsz ki! Ilyen soha eszedbe ne jusson!!! Tiszteletreméltó szerintem, hogy manapság még akad ilyen.
LEhet durván hangzik, de nekem tesóm is 12 éves, és ha megtudnám, hoyg cigizik, vagy iszik, akkora sallert adnék neki, hogy egy jó darabig nem tudna felállni. Mert igenis, aki ilyen idősen ezt csinálja, az megérdemli.
Ha gondoljátok, le lehet pontozni, nem érdekel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!