Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen menő dolgokat mondtál a barátodnak hogy megkedveljen?
Figyelt kérdés
úgyértem hogy amikor például msnen barátkozni akartál milyen dolgokat , történeteket találtál ki amikor beakartál nála vágódni? nem csajozni vagy fiúzni gondolok, hanem hogy legyen a jó barátod, haverod, és kedveljen xd értitek :D2010. júl. 29. 18:39
1/12 anonim válasza:
Magyarul kedvelje azt, aki nem te vagy.
2/12 anonim válasza:
Thaiföldre megyünk nászutra... - és én fizetem! /és úgy is lett!/
3/12 anonim válasza:
Olyanokat, ami igaz rám. íváncsi vagyok, milyen barátság lesz belőle, ha még el se kezdődött, már hazudtok. Már bocs.
5/12 anonim válasza:
Nem szokásom msn-en barátkozni, lehet hogy maradi vagyok, de szeretek a szemébe nézni annak akit meg akarok ismerni.
Egyébként aki barátod, az azért kedvel, aki vagy. Minek kitalálni dolgokat, hogy ,,bevágódhass"? Akkor ha meg is kedvel, nem azért fog barátkozni veled, aki vagy, hanem azért mert egész másnak hisz téged. légy inkább őszinte, tudom hogy ez ma nem trendi, de ha jól értettem, barátokat szeretnél, nem embereket, akik azért vannak veled mert beadtál nekik néhány hazugságot magadról.
6/12 Allison válasza:
Semmilyet. A gondolkozásod helytelen szerintem.
7/12 anonim válasza:
Én mikor tavaly középsuliba mentem, semmi ismerősöm nem volt, aztán így pl gólyatáborba haverkodtam össze sok mindenkivel, csak szimplán beszélgetni kell :D semmi mást, elmeséled az élményeidet, h te mit szeretsz hogyan mikor , és meghallgatod őt is aztán reagálsz rá vmivel xD érted...:D
8/12 anonim válasza:
Én sem msn-en barátkozom, és mindig magamat adtam. Nem azért, mert a személyem annyira elbűvölő lett volna mindig is, mert egyáltalán nem... Csak jobbnak láttam nem füllenteni semmit. :) 22L
9/12 anonim válasza:
Azt kamuztam, hogy űrhajos vagyok,és most is a Nemzetközi Űrállomásról msnezek.
10/12 anonim válasza:
19:02 ez tök jóó:D:) am egyébként szerintem add magad, nem kell másnak kiadnod magad, mert elég nagy játékosnak kéne ahhoz lenned hogy ezt huzamosabb ideig tegyed!!Légy önmagad!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!