Miért érzem magam így? Mit tegyek ellene? 18L
Szia!
Szerintem elég hülye az aki azt mondja,h szexis viselkedés által magabiztosabb leszel...ez baromság!!!
Anno velem is ez volt, és meguntam,h az emberek dumálnak nekem és beszólnak...ha külsőségekben gondolkozunk, akkor mondhatom, hogy én megtaláltam stílusomat, olyan zenét hallgatok ami nekem tetsző, szabadabb lettem...de itt értsd azt,h megtaláltam az Élet Értelmét!És itt nem a nagy szerelemről beszélek, hanem Istenről...
Nem kell egyházakban sem gondolkozni, egyszerűen csak a kezembe vettem a Bibliát és úgy éreztem,h "Na ez hiányzott nekem, ez az érzés, amit innen kapok!"
Nekem is ilyen problémával kellett szembe nézzek.
Kedves válaszolók, nem értek egyt veletek, de értékelem hogy segiteni probáltatok neki, csak nem jó tanácsokkal. Az ivás és partikba járás rajtam nem segitett, csak rosszabb lett tole minden...Az ivás a leheto legrosszabb opcio..mégjo hogy nem a fuvet vagy más halálos függősegeket okozo drogot ajánlotok..ami a halálhoz vezethet??? Mi ez kérem?!! Ahogy az alkohol is a halálhoz vezethet...
Valamint a másik opcio a " légy magamutogato" opcio? szegény azert nem lesz magabiztos mert felsoroltatok neki egy csomo átlagos beskatujázott sztereotipiákat.. ezek a lehetosegek? igyál, sexelj, légy bitch..ezek a lehetosegek?? igy hogy tud önmaga lenni?!!
Egyedül a 11/12-es válaszoloval tudok egyet erteni, ő betalált a válasszal...
Kedves kérdező személyes tanáccsal tudok hozzád fordulni ha még küzdessz ezzel. Írj privátban!(26L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!