Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért érzem magam így? Mit...

Miért érzem magam így? Mit tegyek ellene? 18L

Figyelt kérdés
Nagyon nincs önbizalmam,nem vagyok magabiztos semennyire sem...Mikor megyek, sosem tudom kihúzni magam, mert mindig olyan esetlennek,bénának és szerencsétlennek érzem magam!Mit tegyek?
2009. szept. 11. 15:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Találd meg a stílusod,azokat a ruhákat amikben jól érzed magad. Hallgasd a kedvenc zenéd. Az utcán bátran húzd ki magad az utcán, legyél büszke arra aki és ami vagy!
2009. szept. 11. 15:22
 2/13 A kérdező kommentje:
de nem tudok egyszerűen az lenni:S
2009. szept. 11. 16:20
 3/13 anonim ***** válasza:
26%

elmúltár már 18, nagylány vagy. természetesen igyál.

koktélt. sex on the beach. :)

2009. szept. 11. 18:33
 4/13 A kérdező kommentje:
mit igyak?:D
2009. szept. 11. 19:25
 5/13 anonim ***** válasza:
Ilyen mélységben nem fognak neked külsőségek segíteni. A fejedben kell lerendezni a dolgokat. Ez megtörténhet magától is (pl. kor, egyetem miatt) vagy rásegítéssel (könyvek, agykontroll, önbizalomfejlesztő-tanfolyamok... meg még rengeteg dolog). De amúgy van valamilyen konkrét oka, hogy ennyire önbizalomhiányos vagy?
2009. szept. 11. 20:29
 6/13 A kérdező kommentje:
Persze hogy van...De nem tudom megoldani!
2009. szept. 11. 20:31
 7/13 anonim ***** válasza:
És mi az? Megpróbálnék segíteni.
2009. szept. 11. 21:02
 8/13 anonim ***** válasza:

A külsőségek igenis segítenek! Menj el egy fodrászhoz, vegyél fel szexis ruhát, és nagyon fontos! hogy szexis fehérnemű legyen rajtad a ruha alatt. Egy jó melltartó, és egy mély dekoltázs csodát tesz a testtartásoddal is.

Saját tapasztalat.

2009. szept. 11. 22:12
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod megoldani, itt minek vársz választ? Aki nem akar segíteni magán, azon az itt lévők sem tudnak.
2009. szept. 12. 01:13
 10/13 anonim ***** válasza:

Ugyanaz a válaszom neked mint a fiúnak aki hasonló cipőben jár:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..

(a terjedelmes válasz az enyém)

2009. szept. 12. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!