Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Elvesztettem a tartásom, a...

Elvesztettem a tartásom, a női büszkeségem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
18 éves szűz lány vagyok és kikezdtem a pasikkal az utóbbi időkben, pedig nem akartam egyikkel se dugni, csak tesztelni akartam a vonzerőmet. Szégyen vagyok nagyon, szégyen, olyanokat csináltam, hogy a büszkeségemnek vége. Nagyon szégyen vagyok, legszívesebben k%rvának állnék vagy megölném magam, rajtam már nem segít semmi. :'( 18/L

2013. febr. 28. 08:14
 1/7 poet1 ***** válasza:
Sztem ez lelki dolog volt elsősorban. Már megtörtént,tehát ha magad rágod rajta, csak őrlődni fogsz. Senki sem tökéletes. Ha gondolod, írj privátot. Szívesen segítek.
2013. febr. 28. 08:35
 2/7 anonim ***** válasza:
kamu
2013. febr. 28. 08:46
 3/7 A kérdező kommentje:
nem kamu, durva voltam!!!
2013. febr. 28. 08:48
 4/7 anonim ***** válasza:
A válasz attól függ, mit tettél, amitől oda a büszkeséged. Írd le, enélkül nehéz választ adni.
2013. febr. 28. 08:55
 5/7 A kérdező kommentje:
olyanokat írtam facebookon, hogy minden nap maszturbálok,meg ki vagyok éhezve meg leírtam, hogy hogyan, meg kikezdtem egy 67 évessel, meg mutogattam magam és olyanokat mondtam, hogy csúnyákat.
2013. febr. 28. 08:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor nem csodálom hogy elvesztetted a büszkeségedet. Én ettől jóval kevesebbtől is elvesztettem volna. Szerintem tanulj belőle, és innentől kezdve ne tegyél olyat, amitől ezt éreznéd. Sikerülni fog, ha tudatosan így gondolkodsz.
2013. febr. 28. 09:01
 7/7 anonim ***** válasza:
a vágyaidat nem merted/mered a valóságban kiélni, így átültetted a virtuális világba ... na bumm
2013. febr. 28. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!