Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Láttad már a Védőangyalod?...

Láttad már a Védőangyalod? Milyen érzést tapasztaltál?

Figyelt kérdés
Én eddig kétszer láttam, mindig szorult helyzetben voltam és nagyon nyugtató volt a jelenléte.
2009. szept. 10. 22:34
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Sajnos még nem láttam.
2009. szept. 10. 22:47
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Sajnos Én sem
2009. szept. 10. 23:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
van egy srác..akit nagyon sokszor látok arra amerre én vagyok..és ha vmi rossz történik velem akkör ő pont ottvan...lehet h ő az őrangyalom..ki tudaja ?!:)
2009. szept. 10. 23:03
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem konkrét személyre gondoltam. Pl: félsz valamitől, becsukod a szemed és érzékeled a körülötted levő teret, majd látsz egy fénylő alakot magad mellett és megyugtató érzést sugároz. Ezt a dolgot leírni nem lehet, át kell élni.
2009. szept. 10. 23:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

23:03 ez nagyon aranyos voolt :DD

amugy én még sosem láttam.. mondjuk nem is nagyon hiszek az ilyenekben..

2009. szept. 11. 16:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

23:03 as vagyok..:D

télleg ha bármi rossz van akkor pont ott van és megnyugtató hogya közelemben van :)

ha pedig mégse ő lenne az őrangyalom akkor valami fura titokzatos kapocs biztosan van köztünk(pedig csak myvipen az ismerősöm)..ha elmegyek mellete az utcán hirtelen fura,pozitív érzésem támad :))))

de ha mégis ő lenne az őrangyalom akkor nagyon jól végzi mostanába a munkáját és még helyes is a srác :D:D:D

sztem rám nem odafentől vigyáz valaki..ha mégis akkor az angyalkám megszállta mostanába a srácot:D:D:D

2009. szept. 11. 17:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Jó neked, hogy láttad. Én hiszek benne, hogy van, de látni még nem láttam. De egyszer egy nagyvárosban eltévedtem, vagyis nem találtam a keresett utcát, nehéz csomaggal, meg mminden, és jött egy fiú, kicsit olyan alulexponált volt, azt hittem buta. De elkezdett menni előttem. Ha nem követtem, megállt, mintha kirakatot nézne, de nem szólt hozzám. Ha követtem, ment előttem. Egyszercsak odaértünk. Egy szót sem szólt, nem tom merre tűnt el. Szerintem nem ő volt az őranygyal, hanem őt küldte oda, hogy nekem segítsen. Máskor is volt olyan, hogy lekéstem volna a vonatot, nagy kofferrel, és késett pont annyit, hogy elérjem, pedig ez külföldön volt, nem itthon.
2009. szept. 15. 22:09
 8/9 anonim ***** válasza:

Sajnos meg nem lattam, igaz meg nem is voltam olyan szituban. De amugy hiszek benne, hogy letezik, pedig mar nem vagyok gyerek.

32/anyuka

2009. szept. 16. 08:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Még nem láttam, bár egyszer egy utazásom alkalmával amikor tévelyegtem egy állomáson, egyszercsak szemben találtam magam 3 fiatal hölggyel, és megkérdezték, segíthetnek-e valamiben?

Egyébként azt hallottam az őrangyalokról, hogy nemcsak vigyáznak ránk, hanem ha kell, gondoskodnak pl. arról h elcsússz az utcán egy banánhéjon, és kitörd a lábad, ha a szellemi fejlődésed szempontjából erre van szükséged.

2009. szept. 21. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!