Kitől félsz?
Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 20:40
1/17 A kérdező kommentje:
Ismersz olyan embert aki félelmetes?
Kicsoda?
Miért félsz tőle?
2009. szept. 9. 20:40
2/17 anonim válasza:
Holnap fogok félni az irodalom fizika és biosz tanáromtól ,mert ezekből felelünk én meg stréber vagyok kitűnő voltam tavaj ,de most nem bírtam semmit megjegyezni:'( Egyébként most nincs olyan akire te gondolsz
3/17 anonim válasza:
Senkitől sem félek..csak a bűnösök félnek.
4/17 anonim válasza:
A csúnya mutogatós bácsitól a parkban.
És hogy miért félek tőle?
Hát azért, mert mutogat!
5/17 anonim válasza:
a hordába vergődő késes embereketől. okkkal, mert ha egyedül jönnek rám, az nem gáz, de a csoportos útonállás para.
6/17 anonim válasza:
Az cukrásztanártól,mert egy elmebeteg pszichopata örült Mindig mindenkivel ordibál, szemétkedik és tavaly 11 fős csoportból 9-et megbuktatott.
7/17 anonim válasza:
igazából senkitől sem félek ha emberről van szó. de attól mindig félek hogy nagyim kutyája elkezd örömében szaladgálni és elborít :S (nagyon nagy kutyus) na meg unitesóm kiskutyájától aki amilyen kicsi annyira találó a neve:D ő a megtestesült Lucifer:D (mivel az a neve)
8/17 anonim válasza:
egy ideje már a haláltól sem félek... 17-f és ezt komolyan mondom :) persze nem akarok meghalni de... ki tudja mi jön azután xD
9/17 anonim válasza:
amikor tépünk a haverokkal, mindig attól félek, hogy elfogy a fű!
10/17 anonim válasza:
én a kutyáktól félek,meg a pókoktól...ember? ööö..egy sráctól :S szerencsére naaagyon messze él innen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!