Miért van az, hogy olyan szerencsétlen férfi vagyok, aki örök magányra van kárhoztatva?
Én hiszem hogy előbb utóbb mindenki rálép arra az útra, amire "kell".
Csak most egy ilyen időszakod van, szerintem sokkal sötétebben látod a helyzetet, mint amilyen.
Nagyon szomorú dolgokat írtál, én nem tudom elképzelni hogy így lesz.
Biztos hogy talàlni fogsz egy rendes lányt, mert előbb-utóbb meg fog változni a hozzáállásod. Folyamatosan változunk, ha akarjuk, ha nem.
Persze előbb meg kell küzdened önmagaddal, ami a világ egyik legnehezebb dolga. De gondolj arra, hogy ahogy magadat látod, azt más nem látja. Más olyannak lát, amilyennek mutatod magad. Nehéz elhinni hogy mások nem látnak át rajtunk, pedig csak rajtunk múlik, hogy mit hisznek rólunk.
az első téved
baromira nem fogsz megváltozni magadtól önfejlesztés nélkül, és főleg nem fog a sült galamb a szádba repülni
most azt várod, hogy a nagy ő kopogtasson az ajtón? nem fog. és nem is fog eljönni, ha nem teszel érte
már nem tudom ,hogy hányadik kérdést írod ki. nem rég írtam neked privátban üzenetet, hogy hogyan fejleszthetnéd önmagad, de amint látom le se szartad
akkor indulj ki az utcára most azonnal. mosolyogva add oda a telefonod a nőknek, hogy írják bele a számukat. vagy menj le egy bárba, ott mindig ismerkedni vannak az emberek
ha nem teszel érte, nem fog semmi változni
egyedül a legjobb. Oda mész ahova akarsz, azzal akivel akarsz, akkor amikor akarsz és senki sem kér számon, vagy vágja a pofádba hogy mosogass el, szereld meg a szekrényt vidd le a szemetet.
Kell ennél jobb élet!
Ám viccet félretéve, ugyanolyan looser maradnál ha lenne melletted egy barátnő mint most vagy. Ő nem tudna rajtad javítani ha te nem akarsz javulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!