Miben hiszel?
Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 19:19
1/12 anonim válasza:
Abban hiszek, hogy iszok még egy sört XD
Na jó, én nem hiszek, hanem tudok. Számomra a vak hitnél (és mindenféle hit bizonyíték nélküli, ergo vak)... szal számomra a vak hitnél megbízhatóbb a tudás, amit a tudomány ad meg csak.
2/12 anonim válasza:
Előzőnek: a tudás is hit, a hit is tudás...
én hiszek abban, hogy minden változik, és hogy ez jó vagy rossz, csak attól függ, hogy én hogyan tekintek rá.
3/12 anonim válasza:
Abban hogy amig élek nem lesz olyan amiben hihetek, mert semmi sem biztos, még az se hogy én itt és most vagyok, :)
4/12 anonim válasza:
kizárólag magamban, de néha még magamban sem.
7/12 anonim válasza:
hiszek abban, hogy a füves cigi nem gonosz, és hogy ha a föld minden egyes élő embere szívna, akkor békésebb és nyugodtabb világban élnénk, ahol mosolyognak az emberek :D
a célom: mindenkit áttéríteni az élet zöldebbik oldalára. és NO ALKOHOL, abbol csak a baj van!
8/12 anonim válasza:
az előzőnek: nem értek veled teljesen egyet... van egy pár ember, akire nem hat pozitívan a fű... szóval nem kéne kötelezővé tenni :D csak elérhetővé tenni mindenki számára, aki szeretne élni vele és akiből a jót hozza ki.
10/12 anonim válasza:
Semmiben. Tényekre alapozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!