Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok.Ebben az évben fogok érettségizni.Utálom ezt az iskolát lenéznek azért mert tanulok.Rá adásul koleszos voltam,és ott is lenézett mindenki különböző beceneveket kaptam,sőt még a nevelőtanár is kibeszélt a hátam mögött.Nem öltözködtem divatosan,de mostanában állandóan a külsőmmel foglalkozok,de a tanulást se hanyagolom el.De akkor sem bírnak.Most van barátom a suliból,de ő is mostanában nagyon furcsa.Amin nagyon megsértődtem az az mikor mondtam hogy gyere ide hozzám beszélgetni erre ő és miről a jegyekről Elmondom azért mert tanulok az nem azt jelenti hogy én a jegyekről tudok csak beszélni.Osztályból volt egy barátnőm,de átvert csúnyán.és most mindenkit ellenem uszít.Még azon is gondolkodtam hogy azért ilyen a párom vele.Már nem bírom.

2013. febr. 22. 09:47
 1/4 anonim ***** válasza:
azt gondolom neked a környezetváltozás jót fog tenni, elkerülsz máshová tanulni, új emberek jönnek, akik nem ismertek korábban, nem skatulyáztak be, stb. addig meg már kibírod, pár hónap az egész
2013. febr. 22. 09:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Új iskola, új élet.

A nyarat használd ki majd azzal, hogy át gondolod mi az amit másképpen kell csinálnod az új helyen.

Változtass a hozzáállásodon az emberekhez. Legyen pozitív a kisugárzásod, legyél barátságos, de ha kell határozott. Ezzel nyerő lehetsz. :)

A divatot meg nem kell követni, ha csinos vagy és mindig alkalomhoz illő, az pont elég. Erre magadtól is rá fogsz egyébként jönni nemsokára! :)

2013. febr. 22. 09:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Ezt a pár hónapot meg csak kibírod már!

Sz.rd le őket! Ne foglalkozz velük! Nem érdemes.

Te csak profitálsz abból, hogy tanulsz! A továbbtanulásnál, a felvételi pontszám számít! Nehogy azért csússz le valahonnan, mert most szekálnak, és inkább nem tanulsz! Ők meg nyáron rágják a körmüket, hogy miért nem vették fel őket sehová, vagy elég lesz-e a pontszámuk!

Egy kicsi példa.

A lányom még nagyon kezdő sportoló volt, de ügyessége miatt kiszorította a posztján játszót. Piszkálták őt, bántották, stb. Sírdogált is párszor. Mondtam neki, hogy ne törődjön velük! Aztán 2-3 év múlva kikoptak a szekálók,eltűntek a süllyesztőbe.... a lányom pedig azóta elismert sportoló lett.

2013. febr. 22. 10:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Meg mostanában nagyon hamar fáradékony vagyok.De meg próbálok harcolni hogy sikerül jön amit elterveztem.
2013. febr. 22. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!