Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 160cm, szerintetek nőlni...

160cm, szerintetek nőlni fogok még? 12/L

Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat!
2013. febr. 21. 17:22
1 2 3
 21/24 dirtboy ***** válasza:

egyébként maximum 12évesnek vagy magas.

a felnőtt világban a 160cm nők igencsak alacsonyak.

2013. febr. 24. 18:59
 22/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!:) De én akkor sem akarok magas lenni!!!!!!!
2013. febr. 26. 14:26
 23/24 anonim ***** válasza:
Megértelek.:) Én soha nem akartam magas lenni. De nem is bánom hogy kicsi vagyok. 149-150cm. Amikor még kisebb voltam rengeteget ugrattak a magasságommal és hazudnék ha azt mondanám, hogy most nem ugratnak vele. De nem érdekel.:) Mert elfogadtam magam olyannak amilyen vagyok.:) És neked is ezt kéne tenned. Hidd el sokkal jobb lesz utána. A magasságnak is megvan a maga előny és hátrány, pont mint annak is ha alacsony vagy.:) Amúgy nekem volt olyan ismerősöm is aki 12évesen 175cm volt. És még nőt utána olyan 182cm-ig. A mai napig jóba vagyok vele.:) Sőt a barátom 192cm.:) Most akkor képzelj már el vele.:) Amíg fiatalabbak voltunk akkor is ilyen kicsi voltam. Most képzelj el egy 145cm-s középsulis lányt egy k.b. 187cm-s középsulis fiú mellett. Sokszor néztek a húgának/lányénak:D(Mert elég törékeny a testalkatom, elég sovány voltam/vagyok, ezért még inkább úgy néztem ki) Vicces ugye?:) De tudod ezek a dolgok nem számítanak, hogy "magasság, kor, súly stb" az életben. Én orvos vagyok a férjem ügyvéd. Tökéletesen megvagyunk. Ezzel az egésszel tehát arra akartam célozni, hogy ne azon aggódj hogy milyen magas vagy hanem fogadd el magad.:) Bocsi a hosszú monológomért.:) 29N
2013. márc. 27. 22:12
 24/24 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat!!:)

Nekem is van olyan osztálytársam aki 171 cm magas :D

3.vagyok a tornasorban ugyhogy nemvagyok a legmagasabb de szerintem sokkal jobb kisebbnek lenni!!:)

2013. ápr. 14. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!