Szerintetek 160cm-hez 54kg sok? Ha 10 kg-ot fogynék az már túl vékony lenne?
Alkattol fugg.
Nekem az 54 olyan okes habar nekem is a hasamat kene formazni itt mar inkabb feszesitesrol beszelunk.
Amugy en voltam ehhez a magassaghoz 45-46 kilo is attol a fizk rosszul voltak...
Am 49 kilosan en is jol ereztem magam es meg a fiuk se akadtak ki hogy milyen vekony vagyok. Ujra annyi szeretnek lenni vagy max 52 kilo.
nekem az a bajom, h a fenekem és a hasam kicsit nagyobb a kelleténél, legalábbis nekem, a többiek azt mondják, h irigylik az alakomat, de én nem találom szépnek emiatt.
én is szeretnék 49 kiló lenni, v 47 :)
47 is tul keves. A fiuknak nem tetszett. Azt mondtak remiszto ahogy a csipocsontom kiall.
Meg mellekesen be lehetett latni a nadragomnal a bugyimba ahogy a nadrag elallt a kiallo csipocsontom miatt.
Nekem a hasam meg fokent a csipom nem tetszik. Ok mar a fenekemet se szeretem annyira mint tornaszkent de abban sok munka volt akkor ugyebar. A ferfiak meghalnak az alakomtol... mert hogy noies vekony derek szeles a csiponel... es ilyen ives. De nekem ez tul nagy iv xD jo ok noies alakom van de en tisztaban vagyok vele hogy fogynom kell es akkor meg szebb lesz :)
Ujevi fogadalom?
En most az Egyesult Kiralysagban szeretnek "petite model" lenni mint mellekes jol jonne majd az egyetem melle :) Az arc megvan hozza az alakom csinos lenne csak fogyni kell hozza :)
Az:) én is gondolkodtam modellkedésen, de szerintem túl zárkózott vagyok hozzá, pedig mondták h legyek az! :)
Am sok sikert az egyetemhez is! :)) Köszi a választ!
Egyetlen dekát sem kell kell fogynod!
49 kg-nál már nem fogsz menstruálni, leáll női nemi hormon tengely, férfi másodlagos jegyek fognak megjelenni, pl. erőteljes szőrösödés, a bőröd ráncos lesz, a hajad elkezd hullani, a szerveid pedig nekiindulnak a lassú csendes leépüléshez. Egyre csúnyább és egészségtelenebb leszel. És boldogtalanabb. Bármennyire is azt hiszed most, hogy akkor szépnek fogod látni magad, ez nem igaz sajnos. És a hasadon 30 kg-nál is fogsz hájat látni! Persze a te életed, a te tested, a te pszichés állapotod, azt csinálsz vele, amit akarsz, csak gondoltam, még előtte szólok, hátha te okosabb vagy ennél és megúszod ezt az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!