Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek 160cm-hez 54kg...

Szerintetek 160cm-hez 54kg sok? Ha 10 kg-ot fogynék az már túl vékony lenne?

Figyelt kérdés
2013. jan. 13. 17:21
1 2
 11/17 luella válasza:
nem sok:) Én 160cm vagyok, 46 kg, és vékonynak érzem magam (nem betegesen, de akkor is, nekem nem tetszik), szerintem olyan 49-50 az jó, de az alá ne menj, mert nem fogsz egészségesnek tűnni. A fiúknak se tetszik az olyan gebe alkat:)
2013. jan. 18. 16:28
 12/17 anonim ***** válasza:

Bizony luella sovány vagy igyekezz Te pedig jobban táplálkozni-- talán több húst,burgonyát, több savanyúságot is ami segíti az emésztést és felszívódást.kevés tiszta csokoládét. és gyümölcsöt naponta.

számodra elégséges mozgásként a séta amíg nem kezdesz kicsit erősödni.

2013. jan. 19. 09:05
 13/17 blackduck válasza:

Számokban úgy tudom, hogy magasság- 110 az ideális súly, nők esetében. Tehát olyan 50kg körül lenne jó, de most sem vagy vastag.:) Ahogy előttem is írták, sportsportsport;)

(Azért a gebézőknek annyit elárulnék, hogy 173cm-hez 48kg vagyok és mégis képes vagyok kívánatos lenni..:') Sőt, modell-kórom sincs és nem undorodtak tőlem a fiúk. Csak van, akinek ez nem tetszik, másnak meg bejön.)

2013. jan. 19. 16:46
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszi a akommenteket:) Esetleg jó hasfeszesítő, v csípőformáló gyakorlatokat tudtok ajánlani?? :)
2013. jan. 19. 19:26
 15/17 anonim válasza:
Hát én 170cm vagyok és 51 kg...
2013. jan. 30. 14:55
 16/17 A kérdező kommentje:
Jó neked.:) Te hogy tartod a súlyodat egyébként, vagy ez olyan, mint nekem régen, hogy nem híztam semmit ha zabáltam is most meg pont fordítva.?..:S
2013. jan. 30. 15:10
 17/17 anonim ***** válasza:

Írjátok egymásnak a súlyotokat-- de senki nem írta hozzá a korát--- nem mindegy ám gyerekek-- egy még fejlődésben levő lány vagy egy kialakult 20-22 vagy épp 30 felett, mint ahogy én elmúltam 70. Nekem szintén probléma a súly hisz gebe ritkán voltam viszont molett se voltam soha-- mert mozogtam eleget, és időnként ráálltam arra a mérlegre-- ha kicsit több lett elfeleztem az adagot ha ünnepek voltak akkor csak gyümölcsöt vacsoráztam, szóval arra vigyáztam ne hízzak meg viszont arra is vigyáztam legyen mit megfogni rajtam...c..c

Ma is így élek mérlegre állok 2-3 hetente, mert imádok enni-- viszont ki nem álom magam ha felesleget gyűjtögetek-- akkor csak gyümölcs a vacsora. igy ma 152 magas vagyok és 55 kg-- azért több 5 kg -al, mert az én koromban előfordulhat hogy megbetegszik az ember-- akkor lesz miből lefogyni-- a férjem nem szereti a csontos testet-- szóval azt is figyelembe kell venni...ne kuncogjatok...!!! a szerelem olykor sokáig él..c..c

2013. jan. 31. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!