160cm, szerintetek nőlni fogok még? 12/L
Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat!2013. febr. 21. 17:22
11/24 A kérdező kommentje:
Az nem jó :( Én nem szeretnék magas lenni.
2013. febr. 21. 19:58
12/24 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozz a magasságoddal.Amúgy a topmodellek is mind magas lányok(meg kosarasok is) :)
Ne foglalkozz ezzel,fogadd el olyannak magad amilyennek születtél és olyannak amilyennek nősz.Ezzel lesz a legkevesebb bajod az életedben.
Üdv!
13/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2013. febr. 21. 20:24
14/24 anonim válasza:
Van olyan ismerősöm, aki 14 éves korában elért egy olyan 160 cm magasságot, és megrekedt, most 20 évesen is ilyen pici :D
15/24 anonim válasza:
Egyébként egy lánynak szerintem a 170-175 cm az ideális magasság.
16/24 anonim válasza:
Hidd el, az sokkal jobb ha magas leszel, mint alacsony. Mikor eléred a felnőtt kort megfogod tapasztalni, hogy miért. A magas emberekre felnézek, és már csak ezért jobban tisztelik őket, mint az alacsonyabbakat. Ráadásul sokkal sikeresebbek is. Nem véletlen, hogy az üzleti életben csak magas emberek vannak.
17/24 A kérdező kommentje:
Az jólenne ha én is meg állnák és nem nőnék :) Nem szeretek magas lenni.:(
2013. febr. 22. 19:25
19/24 A kérdező kommentje:
Az hogy sokkal jobb kisebbnek lenni! :/
2013. febr. 23. 18:27
20/24 anonim válasza:
Ez nem igaz :) Később rájössz miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!