Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy tudnám jó szaftosan...

Hogy tudnám jó szaftosan megbosszulni hogy mindig béntanak a többi 14 évesek?

Figyelt kérdés

A suliban az öltözőben mindig verekednek,mi(az osztály)meg nem merünk visszaütni mert: egyrész félünk is tőlük,másrészt nem is akarunk megrovót kapni. De én azért nem nagyon félek tőlük de nem fogok mert egyedül azért más...... A tanárok nem tudnak segiteni...(már próbáltuk)

Nyugodtan kérdezzetek részleteket!

KÉRLEK SEGITSETEK,MÁR NEM BIRJUK SOKÁIG!

2009. szept. 8. 14:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én beolvasnék neki(k) egy olyant, hogy elmenne a kedve a bunyótól és rájönne, hogy mekkora egy segfejek

15/F

2009. szept. 9. 21:27
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem az a lényeg hogy ki mien erős vagy mekkora, hanem hogy hova ütsz.. például egy kétszer magasabb embert ha izombol sipcsonton rugsz nemnagyon fog tudni futni, ha tüdőn vágod, akkor nem pont rád fog figyelni hanem arra hogy kapjon levegőt, ha meg vesén.. hát az meg fáj. :D nemtom, engem basztatnának nem hagynám magam. Ezér nem értem azokat akik gyúrni járnak, attolmég nem változik titániummá a bőrük, ugyanúsz összeesnek ha tarkón dobják őket egy kaviccsal...
2009. nov. 14. 22:01
 13/13 A kérdező kommentje:
Ó A vesés dolog tetszik!
2009. nov. 15. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!