Nem tudom mit tegyek, hova tovább? hogyan tovább?
Figyelt kérdés
minden vágyam,mégegy gyerkőc.a párom nem akar mert neki már van,aztán mégis terhes lettem de elvetéletem,nehéz volt feldolgozni.azóta mintha minden ellenem lenne,nagyapám meghalt a párom nem figyel rám eléggé úgy érzem és ráadásül gyógyíthatatlan beteg lettem.most úgy érzem 1 rakás sz.. az életem2013. febr. 17. 16:23
1/6 anonim válasza:
Depressziós vagy, Ha egyedül nem tudsz kigyógyulni a depresszióból akkor orvosi segítségre lesz szükséged.
2/6 anonim válasza:
Halálos beteg vagy, de a legfőbb problémád hogy nem akar a párod még egy gyereket?
3/6 anonim válasza:
Bárhogy is van, soha nem szabad feladni, mert nem tudod mit hoz a holnap. Én is álltam már fel padlóról párszor. Ha jól értem, egy gyermeketek már van?
4/6 anonim válasza:
ajánlom neked A titok című filmet vagy könyvet
5/6 A kérdező kommentje:
igen van 1 gyermekem,ő a kapaszkodóm...de mégis kissé kilátástalan a jövő
2013. febr. 17. 17:41
6/6 anonim válasza:
Szia, mennyi idős vagy, mekkora a gyerek? Bp-en laktok? Milyen betegséged lett? :( Munkád van? (kapaszkodót keresek Neked, mert biztos van még a gyermekeden kívül, bár kétségtelen, hogy a gyerek a legjobb dolog az életben) :) Egyébként nekem is csak egy van, de én elégedett vagyok ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!