Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hiányzik valami ami miatt nem...

Hiányzik valami ami miatt nem tudok normálisan élni. Mit csináljak? 18/F

Figyelt kérdés
Évek óta azt érzem, hogy hiányzik valami az életemből de nem tudom mi az és hogy mit tehetnék ellene. Már vagy 10 éves korom óta nem törődöm semmivel csak vagyok. Nincsenek céljaim, nem akarok semmit csak azt a valamit. Pár hónapos koromban örökbe fogadtak, lehet hogy az igazi szüleim hiányoznak. Hálásnak kellene lennem, helyette úgy beszélek velük mint a kutyákkal és állandóan veszekszünk. Volt itt valakivel ilyen?
2013. febr. 16. 21:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Keress fel egy pszichológust. Ne félj tőle. Valószínű elő tudja hozni belőled azt a valamit, ami miatt silány az életed. Hagyatkozz rá, eki megvannak ehhez a praktikái. A szüleiddel pedig szilárd elhatározás után bánj méltóan, hiszen nevelnek és szeretnek is egészen biztos. Ők nem okai semminek. Kérj bocsánatot tőlük és kezdj tiszta lappal!
2013. febr. 16. 21:39
 2/4 anonim ***** válasza:
ehet tudat alatt nagyon fáj, hogy nem ismered az igazi szüleidet. De meg is tudnád őket keresni, szerintem ezért nincsen joguk megsértődni az örökbefogadó szülőknek.
2013. febr. 17. 08:24
 3/4 anonim ***** válasza:
lehet
2013. febr. 17. 08:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Vagyis csak akkor, hogy ha persze még életben vannak.
2013. febr. 17. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!