Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az, hogy aki tetszik...

Miért van az, hogy aki tetszik annál nem tudok kezdeményezni?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok. Mindig mikor távolról belezúgok egy lányba képtelen vagyok beszélni vele, kezdeményezni. Viszont aki nem tetszik (nem az, hogy nem szép csak nem az esetem), annál meg képes vagyok rá. Most is belezúgtam látszatból egy lányba akire barátaim mondják, hogy nem nézki túl jól de nekem gyönyörű, viszont pont ezért képtelen vagyok beszélni vele. Mit tegyek ez ellen?
2013. febr. 15. 15:55
 1/5 anonim válasza:
Próbáld leküzdeni a félelmedet,menj oda és kezdeményezz.Amúgyis a legtöbb lány azt kedveli,ha a fiú kezdeményez egy kapcsolatban.Azért van az,hogy azokkal a személyekkel,akik nem az eseteid,könnyebben "boldogulsz",mert nem félsz a csalódástól.Próbáld meg ezt a gondolatot leküzdeni,és hidd el menni fog!(És ha neked tetszik az a lány szerintem ne adj föltétlen a barátaid véleményére..)
2013. febr. 15. 16:21
 2/5 Marci024 ***** válasza:
Szerintem igyál meg előtte egy kis önbizalom növelőt. Ajánlom a jófajta házipáleszt. Nekem bejött párszor. :)
2013. febr. 15. 21:06
 3/5 A kérdező kommentje:
suliban nem iszok:D
2013. febr. 15. 21:07
 4/5 Blossom Bright válasza:

Hello! :)

Éppen azért nem tudsz annál kezdeményezni, aki tetszik neked, mert fontos neked, hogy jó véleménnyel legyen rólad, és félsz, hogy elrontasz valamit.

Szerintem viszont gondolj arra, hogy nincs semmi veszítenivalód. :)

Mert ha szimpatikus vagy neki, akkor akármilyen esetlen vagy is, nem fog kinevetni. Ám ha eleve nem jössz be neki, akkor ha fejreállsz, se fogja érdekelni, hogy mit mondasz, mit csinálsz...

Szóval... ha kedves vagy és udvarias, abból baj nem lehet. A többi úgyis őrajta múlik. :)

2013. febr. 16. 03:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális. Ha az embernek van vesztenivalója, kevésbé tud menőmanóként viselkedni, mint amikor valaki nem érdekli igazán. Egyébként meg a bátorság nem a félelem hiánya, hanem amikor a félelmeid ellenére is cselekszel. Szóval hajrá! :)
2013. febr. 16. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!