Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne elkezdeni/kezdeményezni? (lent)
Figyelt kérdés
Van egy lány a suliban. Egy évvel jár alattam. Aranyos lánynak tűnik, de egyáltalán nem ismerem, még csak a nevét sem tudom. A suli elég nagy, szóval ritkábban szoktam látni. Néha összeakad a tekintetünk ha elmegyünk egymás mellett, a szemkontakt meg szokott maradni. Mindig van mellette legalább egy barátnője szóval így még nehezebb. Mit érdemes csinálni? És hogyan kéne egyáltalán elkezdeni? Nem tudom hogy mit mondhatnék neki. Valami ötletetek van? Előre is köszi! 15/F2013. jan. 24. 23:15
1/3 anonim válasza:
Attól függ, mennyire vagy bevállalós. Mivel feltetted ezt a kérdést, feltételezem, hogy nem nagyon. Ezesetben először tudd meg a nevét, osztályát, közös ismerőseiteket. Könnyebb lesz úgy. Hogy ezeket hogy? Légy kreatív. Mittudomén, például egyszer megnézed h melyik terembe megy órára, majd suliórarendben megnézed h melyik osztálynak volt akkor ott... Vagy bármi más. Nem olyan nehéz. Megoldod. Valami hasonló trükkel meglesz a neve is. (osztálytabló, általad ismert osztálytárs, facebook, stb.)
Ezután (ha csak úgy leazólítani nagyon nem akarod) akkor valahogy közös ismerősökkel lehetne próbálkozni.
2/3 anonim válasza:
Ilyen már volt nekem is,hogy még a nevét sem tudtam. Facebook segítségével nézegettem osztályképeket, ahol be voltak jelölve ismerősök. Mentem képről képre, majd megláttam az egyik osztályképen, így meglett a neve. Be is jelöltem, majd ráírtam egy elég sablonos szöveggel,hogy bocs a hirtelen,ismeretlen bejelölésért, de éppen rám jött az 5 perc,hogy bejelöljem a arca ismerős helyes csajokat. Nekem be vállt ;) Másnap a suliba észre sem vettem, már jött köszönni...Érdemes előbb rágyúrni neten, ha félénk vagy egy kicsit, utána minden menni fog ;) Sok sikert!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek, megpróbálom :)
2013. jan. 26. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!