Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek túl vékony vagyok?...

Szerintetek túl vékony vagyok? 160 cm és 40 kg.16/ L

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja h túl vékony vok, de én nem érzem annak magam! sõt! Szerintetek? kb hány kilósan nem lennék "túl sovány"?
2013. febr. 15. 15:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Az adataid alapján igen. Talán 50 kg körül kéne lenned. De még fiatal vagy, sztem fogsz még felszedni.
2013. febr. 15. 15:17
 2/8 anonim ***** válasza:
48-53 kilósan, de 16 évesek még erősen alakulóban vannak, u.h. ez nem egzakt tudomány.
2013. febr. 15. 15:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Egy 5-6-7 kiló még elférne rajtad, de egyébként így sincs semmi baj szerintem, ez még nem a vészesen sovány:)
2013. febr. 15. 15:52
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi :) csak az a baj h nagyon könnyen hízok, és ezért nem is merek igazán enni :S mert régen amikor nagyobb darab voltam akk non sokat csúfoltak :( de most meg azért piszkálnak h túl vékony vok :( szal csak tényleg pár kilót akarok hízni, de félek h több lesz belõle
2013. febr. 16. 07:24
 5/8 kovpet ***** válasza:

Azt, hogy vékony vagy-e, nem a számok, hanem a tükör dönti el. Hízni (zsírt felszedni) nem jó, azt nem akarsz te sem. Izmot felszedni meg sosem árt.

Sportolsz valamit? Ha nem, sportolj.

Enni meg kell, csak nem mindegy, hogy mit. Elsősorban ne szénhidrátot egyél, hanem fehérjedús kajákat. Itt a gyik-on a "sport"-ban mondanak részleteket (meg már írtak is sokat, nézd meg).

2013. febr. 16. 10:35
 6/8 gungasam ***** válasza:
0%
Nehogy má hízókúrába kezdj a lököttek véleménye miatt!!Az első gyerek szülése után minden csaj rendbe jön.Ha meg akkor se, akkor már orvos kell...
2013. febr. 26. 15:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Ekkora állatságot leírni, utolsó. Te jó ég.
2013. febr. 26. 17:22
 8/8 anonim ***** válasza:
55-60 kg körülinek kell lenned ezzel a magassággal.
2013. febr. 27. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!