Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ki mit tenne a helyemben?

Ki mit tenne a helyemben?

Figyelt kérdés
hajlamos vagyok rá hogy másokat helyezek előtérbe és úgy mondok egy-egy kérésre igent, hogy valójában nincs is hozzá semmi kedvem.ez az egész hetem szar volt és semmi kedvem hétvégén kimozdulni, viszont igent mondtam egy koncertre az egyik legjobb barátnőmnek, aki nálam is aludna mert nem tudna hogy haza menni.annyira lelkes volt mikor felhozta a témát hogy menjünk hogy nem akartam rögtön nemet mondani, azt hittem a kedvem is megjön hozzá de nem így lett, sőt pénzem sincs most hogy "bulizni" menjek. :/ senkit sem akarok megbántani de magamra sem akarok erőltetni semmit. tippek hogy oldjam meg?
2013. febr. 14. 21:35
 1/1 anonim ***** válasza:

Mondj nemet.

nem tudsz mindenkinek megfelelni. Én ismerőseim nem ilyenek, 8 embert hívtam el múltkor moziba, mind a 8 kitalált valami kamu f@szságot, csak nehogy el kelljen jönniük. Persze ha baj van egyből engem találnak meg.

2013. febr. 15. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!