Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » De tényleg, a mai világban...

De tényleg, a mai világban egy fiatal fiúnak már az is ciki, ha olvas egy könyvet?

Figyelt kérdés

Engem az osztálytársaim folyton lestrébereznek, mert szeretek olvasni. És nem tankönyveket, meg nem tanulni, hanem könyveket olvasni. Főleg Fantasy könyveket szeretek olvasni.

Mit tegyek, ha leszólnak?

2009. szept. 6. 18:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

szerintem az cikibb, ha valaki gyantázza a mellkasát.

amúgy én is varjazom a könyveket.

2009. szept. 6. 22:44
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ha valami vérciki, akkor a nem olvasás. Ha gimnáziumba mész, akkor egyébként értelmesebb osztálytársaid is lesznek. Amikor én (6 osztályos) gimnáziumba jártam, a fő hobbym volt a (főleg tudományos) könyvek olvasása, és a baráti körömben ugyanez dívott. Sosem éreztem úgy, hogy valami ciki dolgot művelnék. A stréberség ráadásul nem ez, hanem valami egész más.
2009. szept. 7. 08:59
 13/14 anonim válasza:

ne foglalkozz velük de ha ennyire bánt a dolog akkor ne mondd nekik h olvasol én is így tettem és így nem tudták h olvasok sajnos már ezt is titkolni kell:S

olvasni jó gazdagabb leszel töle:)

17/L

2009. szept. 8. 23:55
 14/14 anonim ***** válasza:

Engem is kinéztek,mert inkább elvoltam magamban és elszórakoztam egyedül is. Én is sokat olvastam,rajzoltam, zeneiskolába jártam.

Idén érettségiztünk. Engem felvettek az egyetemre, ők meg pofára estek, mert nagy lazán nem tettek semmit se érte. Persze azóta sok idő eltelt én is megváltoztam, kinyílt a csipám, lettek barátaim, de a könyvekről nem tettem le :)

2009. szept. 10. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!