Hogyan szabaduljak meg a félelmeimtől, mindig van valami, amitől félek? Szorongok.
Kedves 3-as!
A szorongásos zavarok nagyon jól kezelhetőek különböző terápiás módszerek által. Sok esetet láttam már, sok szorongásától megszabadult kiegyensúlyozott emberrel találkoztam már...Megvannak a standardizált eszközök, módszerek az ilyen zavarok kezelésére. Nem megyek bele, nem releváns most.
Másrészről: A pszichológus NEM ír gyógyszert, aki gyógyszert ír az a PSZICHIÁTER, aki ennél sokkal komplexebb elváltozásokkal is járó neurológiai problémákat kezel, mint pl. depresszió, skizophrénia és társai.
Továbbá: Ha az iskolapszichológus kompetens ebben fel lehet keresni, akkor INGYEN segít, gyakorlatok, különféle eljárások segítségével.
Ugyanakkor a pszichológusokat meg kell válogatni, nem kell az első jött-ment emberrel szóba állni. Én pl. "saját szakállra" is szoktam segíteni emberségből...
Amihez nem értünk arról inkább ne is beszéljünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!