Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi az, amit senki nem tud...

Mi az, amit senki nem tud rólad a környezetedben, és téged mégis foglalkoztat?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy én imádok írni, mégsem tudja rólam szinte csak a testvérem! De, nálatok lehet ez egy eltitkolt szerető a múltban vagy bármi! Írjatok!
2009. szept. 5. 18:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
szeretek maszturbálni
2009. szept. 5. 18:56
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Verseket és meséket írok. Ezzel nem szoktam dicsekedni. Meg amikor a pici volt a kisfiam, leesett az ágyról. Semmi baja nem lett, de azóta sem gyóntam meg senkinek. Még ma is emészt.
2009. szept. 5. 19:16
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
19:16 vagyok. Meg az is, hogy mai napig nem tudom, valóban molesztált-e apám kiskoromban. Ez amolyan családi titok. Néha olyan, mintha csak én nem tudnám. Na ez is foglalkoztat időnként és ezt sem szioktam más orrára kötni.
2009. szept. 5. 19:18
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Azt hogy itt-ott megjátszom magam, szinte mki előtt csak a számomra legfontosabb emberek között nem.

Utolsó: és apukáddal jóban vagy? tartod vele a kapcsolatot?

2009. szept. 5. 19:46
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi több, velünk él. A körülötte élők többsége kihalt, vagy elköltözött. A párom és én gondoskodunk róla. Az igazság vele száll a sírba.
2009. szept. 5. 19:50
 6/11 A kérdező kommentje:
19:16: Ha jól értem, még nagyon kicsi korodban lehetett, mert nem is emlékszel rá?! Elejtett mondatokból tudtad meg?
2009. szept. 5. 20:01
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Többnyire félbehagyott gyónásokból tudom. Meg egyszer a testvérem ( ő nagyon utálja aput) amikor tök részeg volt beszélt arról, hogy régen volt egy ilyen mizéria nálunk. Én max 3 éves voltam. Még élt anyumnak is voltak ilyen félbehagyott beszélgetései velem. Ilyenkor úgy néztek néznek rám, hogy látszott a szemükben sajnálnak. Mintha nem mernék nekem elmondani, mert félnek, hogy fáj. Nem tudom van-e összefüggés eközött és a szexuális gátlásosságom között. Ám nagyon elementünk a témától. Olyan rendesek vagytok, hogy érdeklődtök. S itt legalább senkinek sem kellemetlen, ha beszélek róla.
2009. szept. 5. 20:25
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
imádok ugymond filozofálni, rengeteget gondolkodni az élet értelmén, stb stb stb stb, szinte mindenen nagyon sokat, de senkinek nem mondom meg... amugy meg rengeteg dolog van amit az emberek nem tudnak rólam, pl hogy ide is feljárok néha,,,,, nagoyn sok, kicsit zárkózott vagyok egy ideje elkezdtem kinyilni az emberek felé, aztán valaki piszkosul átvert, azóta nem bizom meg senkiben...
2009. szept. 5. 21:00
 9/11 anonim ***** válasza:
65%

én szeretem a kábítószereket. ugyanolyan, mintha meleg lennél, nem mondhatnád el, mert a társadalom 80%-a megvetendőnek találja. ha pedig megveted a társadalom 80%-át, amiért megvetnek, antiszociális leszel.

jobb a békesség.

2009. szept. 6. 01:16
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
azt, hogy teljesen más ember vagyok, mint amilyennek a környezetem "ismer". nem ismernek igazábol. senki sem csak a barátaim és a családom azon belül apa. ők a legfontosabbak.
2009. szept. 6. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!