Ha valakinek nincs facebookja, az a ami világban már "nem is létezik"?
Figyelt kérdés
2013. febr. 8. 20:26
2/14 anonim válasza:
létezik,de ezt sokan nem veszik észre,de pl a testvéremnek sincs
odáig fajult ez a facebook mánia hogy pszichológusok kijelentették hogy aki nincs jelen az ilyen "közösségi helyeken" az valószínűleg pszichopata lesz
4/14 anonim válasza:
Létezik, de nem ember. Csiga...
Egyébként nekem nincs.
5/14 A kérdező kommentje:
2013. febr. 8. 21:16
6/14 anonim válasza:
érdekes,de szerintem pofátlan,nem hiszem hogy ez alapján kéne megítélni az embert
am 2-es vagyok
7/14 anonim válasza:
Mekkora baromság ez a cikk, te jó ég!
10/14 anonim válasza:
Azok szeretik ezt gondolni, akik mindentől rinyálnak, és inkább kikiáltják az illetőt nem létezőnek, mint hogy facebookos előismeret nélkül kontaktusba lépjenek vele. Akik a fb. alapján ítélkeznek, valószínűleg eleve, egy fb. nélküli világban sem lennének teljesen ép elméjűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!