Elégettem a Kókleres könyvet. Jól tettem?
Biztos ismeritek a Harry Potter paródiáját a Heri Kókler és az epeköve című könyvet. A helyzet az, hogy számos oknál fogva elégettem. Először is olyan személy adta akit már régóta nem kedvelek, és nem volt hozzám méltányos. Ezenkívűl kineveztem jelképnek a könyvet, amit miután feljegyzések kerültek bele, írással illetve elképzelésekkel, ezek akkor szentesülnek ha a könyv elég.
Sajnos vannak lányok akikkel jó a viszonyom, de nem találom őket. Régen a Nyugati téri aluljáróban dolgoztak prostituáltként, de eltűntek. Egy másikat aki szintén ott van megkérdeztem mi lett velük, azt mondta az Üllői útra mentek át, csak az a gond, hogy ott sok helyen lehetnek szóval nem találom őket. A könyv elégetésétől várom, hátha meglesznek. Ezenkívűl vannak régi ellenségeim, akikre meg az a cél, hogy rákban meghaljanak, a lehető leghosszabb ideig tartó végstádiummal és sok kínnal.
Remélem ez is teljesül. Amúgy a könyv sokáig égett. A mosogató amiben elégettem tönkrement, megégett, és azóta a lakás borzasztó büdös, anyám ki is akadt tőle, azt mondja szerinte ezt még hetek múlva is szagolhatjuk majd.
Szóval a könyvet elégettem, semmi nem maradt belőle, a hamut pedig beszórtam egy öltözöszekrénybe, az edzőterem öltözőjében ahova járok. Miután kész voltam az edzéssel és a szaunázással is, a hamu még mindig ott volt, senki sem takarította ki a szekrényt. Egy darabját bedobtam a szaunapad alá, mert onnan nem lehet kiszedni, így az örökre ottmarad. Mielőtt elvittem magammal az összeégett könyvet, lefényképeztem. Így fényképen még látni a szétégett Kókleres könyvet. Mit gondoltok erről? Jól tettem? Várhatok eredményt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!