Mi a gáz velem (életmód)?
Én nem tudom elviselni ezt az életet amit élnem kell. Kell,mert ha úgy élnék ahogy kellene, elveszteném az összes ismerősömet.
Mindenki meg van elégedve azzal hogy felkel, elmegy dolgozni, hazamegy, TV,gép este dugás a párral/feleséggel és ezt újra és újra. Hogy lehet így élni?
Depressziós vagyok miatta, de mindenki ezt csinálja.
Még azokat a dolgokat is elutasítják amikhez nincs szükség pénzre.
Megyek az utcán és látom az embereket. Kiszámíthatóak, egyformák, aki "egyéniség" az csak szimplán hülyeségeket csinál,égeti magát.
Én nem bírom ezt az életet. Egy éve végeztem a sulival, ott legalább volt pörgés, mindig volt valami rendezvény, balhé, haverkodás, ötletek, minden. A munkahelyen mi van? semmi. Otthon? semmi.
Haverok a kocsmában és ezt élik. Ezt a nagy nullát.
Néztem a francia idegenlégiót hogy legalább izgalom legyen az életemben, de tele van szabályokkal úgyhogy hagytam is a fenébe. ha lehetne visszamennék a 40-es évek Amerikájába és a keresztapának dolgoznék vagy belépnék a halálos iramban filmbe...
De ez a szemét amit itt életnek hívnak...pff,kiszámítható, unalmas...kikészülök tőle, magamba fordultam miatta, állandóan lehangolt vagyok.
Itt senki nem akar senki lenni, mindenki elbújik és próbál minél szürkébb lenni :(
ezaz ez a jó hozzáállás! gondolkozz el azon, hogy mi lenne jó hobbinak pl, valamivel kezd el lekötni magad, tervezgess, ne legyen időd agyalni ezeken az embereken akiknek ez az "életük". Annyi érdekes dolog van a világon, kár elpazarolni az életet arra, hogy csak annyiból álljon, hogy felkelünk-eszünk-dolgozunk-lefekszünk. Találj valami célt, ami lázba hoz, adj értelmet te az életednek, ne kívülről várd a csodát. És akkor majd meglásd találkozni fogsz megfelelő emberekkel.
Tudod, van az a mondás, hogy légy te a változás, amiben élni szeretnél! (vagy valami ilyesmi.)
Már belekezdtem. Vettem egy könyvet, építettem egy "boxoszlopot", jelentkeztem tartalékosnak a honvédségnél...
Köszi a fenékberúgást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!