Nem bírom elviselni, ha hozzám érnek?
Utálok ölelkezni, puszit adni.... Eddig még tudtam színlelni, de már elegem van. Anyámék ezt nem értik meg. Ugyanúgy erőltetik az öleléseket, meg a puszikat, meg "belémcsimpaszkodnak", vásárlásnál belémkarolnak....Én ezt nagyon nem szeretem. Ha eltolom anyát magamtól, akkor rögtön megkérdezi, hogy mi a baj, meg hogy miért vagyok bunkó vele, pedig már ezerszer mondtam neki, hogy utálok ölelkezni.
Tudok ezen változtatni valahogy? Mert tuti, hogy velem van a baj....Viszont nem tudom, hogy mit tegyek.
nem veled van a baj, ha tizenéves vagy, mindenkinek van egy ilyen korszaka
egyébként én se vagyok oda érte, de azoktól, akiket szeretek, elfogadom
Anyám elég tapadós, annak ellenére, hogy azt hangoztatja, hogy ő sem szeret ölelkezi és puszit adni...Nővérem meg olyan, hogy ha éppen jó kedve van, akkor addig b*szogat (ölelget, puszilgat, belémkarol-rángat), amíg tényleg durván el nem lököm. Utána persze jön a rinya, hogy miért vagyok bunkó, stb.
Az a baj, hogy 20 éves vagyok. Ez a dolog viszont egészen régóta tart már...Nem emlékszem, hogy mi váltotta ki, de már általánosban sem szerettem.
Köszönöm a válaszokat!
Nem te vagy a bunkó, hanem ők. A viselkedésük durván agresszív, mert kérdezés nélkül beletúrnak a te legszemélyesebb teredbe, és ha ellenkezni merészelsz és jogosan haragszol rájuk, akkor még te gagy szerintük a bunkó.
Tessék szépen tartani a távolságot, ha neekd az a jó, és mindannyiszor helyretenni a tapadós-agresszív anyukát és testvérkét. Talán ölelgessék egymást, ne téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!