Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem bírom elviselni, ha...

Nem bírom elviselni, ha hozzám érnek?

Figyelt kérdés

Utálok ölelkezni, puszit adni.... Eddig még tudtam színlelni, de már elegem van. Anyámék ezt nem értik meg. Ugyanúgy erőltetik az öleléseket, meg a puszikat, meg "belémcsimpaszkodnak", vásárlásnál belémkarolnak....Én ezt nagyon nem szeretem. Ha eltolom anyát magamtól, akkor rögtön megkérdezi, hogy mi a baj, meg hogy miért vagyok bunkó vele, pedig már ezerszer mondtam neki, hogy utálok ölelkezni.

Tudok ezen változtatni valahogy? Mert tuti, hogy velem van a baj....Viszont nem tudom, hogy mit tegyek.

2013. febr. 3. 20:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
nem feltétlen veled van a baj. ha a szüleid nagyon rádtapadnak és idegesit az a baj h egy feszko lesz benned ami kihathat párkapcsolatra is.meg kéne érteniük h te et nem birod szereted öket ne aggodjanak de ne logjanak rajtad.
2013. febr. 3. 20:48
 2/4 anonim ***** válasza:

nem veled van a baj, ha tizenéves vagy, mindenkinek van egy ilyen korszaka

egyébként én se vagyok oda érte, de azoktól, akiket szeretek, elfogadom

2013. febr. 3. 20:49
 3/4 A kérdező kommentje:

Anyám elég tapadós, annak ellenére, hogy azt hangoztatja, hogy ő sem szeret ölelkezi és puszit adni...Nővérem meg olyan, hogy ha éppen jó kedve van, akkor addig b*szogat (ölelget, puszilgat, belémkarol-rángat), amíg tényleg durván el nem lököm. Utána persze jön a rinya, hogy miért vagyok bunkó, stb.

Az a baj, hogy 20 éves vagyok. Ez a dolog viszont egészen régóta tart már...Nem emlékszem, hogy mi váltotta ki, de már általánosban sem szerettem.

Köszönöm a válaszokat!

2013. febr. 3. 20:52
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem te vagy a bunkó, hanem ők. A viselkedésük durván agresszív, mert kérdezés nélkül beletúrnak a te legszemélyesebb teredbe, és ha ellenkezni merészelsz és jogosan haragszol rájuk, akkor még te gagy szerintük a bunkó.

Tessék szépen tartani a távolságot, ha neekd az a jó, és mindannyiszor helyretenni a tapadós-agresszív anyukát és testvérkét. Talán ölelgessék egymást, ne téged.

2013. febr. 3. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!