Milyen drogokat próbáltál már?
15:13
belőled is ugyanúgy lehetne, mint abból aki kipróbálta.....
Én először Marihuanaval kezdtem.Aztán jöttek a komolyabb drogok.Kívántam.Majd bele haltam ha nem volt.Remegtem.Édesanyámat elveszítettem mert nem bírta már velem.Édesapám segitteni próbált de nemtudott.Betegesen drogfüggő voltam.Barátaim is drogosak voltak.Le akartam tenni.Mondtam hogy már NEM! óriás pókókat láttam a falon.repülni akartam.Drog hatása alatt voltam.Volt hogy napokig.Iskolából kirugtak mert mindig be voltam szívva.Nem volt érettségim.munkám.Drogom pénzem. Szenvedtem otthon.Örjöngtem.Nem voltam magamnál.Apám beiratott egy elvonóra.Ott is mindnekitől drogot kerestem.Nem jártam oda se.Öngyilkosságon járt az eszem.De tudtam hogy nem tehetem meg.Nem aludtam napokig.Egyszer eldöntöttem hogy abbahagyahom!! nekem még bizonyittanom kell.Tudtam hogy nem okozahtok ekkora csalódást anyámnak és a családomnak!! Küzdöttem a drogok ellen.. letettem!!Másfél év volt de siekrült.Megérte.Elveszettem drogos barátaimat(amit nem bánok) és Visszakaptam az életemet és a családom. Lettek új barátaim és letettem az érettségit. Mostanra van egy gyönyörű barátnőm és egy szeretett családom.
Persze ez csak tömören.Soha nem akarok visszaesni.Vannak napok mikor gondolok még a drogra.. de tudom hogy mégegyszer nemtudnám ezt végig csinálni.Senkinek nem ajánlom hogy ebbe beleessen.Borzalmas mikor tudod hogy nincs senkid.
25/F
Gratulálok a 25/F levélírónak,mindig eszedbe fog jutni,amíg élsz,de soha ne nyúlj még egyszer hozzá!
Soha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!