Milyen drogokat próbáltál már?
Cannabis
LSD
Gomba
Dmt
ennyi. Jah meg persze cigi.
utolsó válaszoló, nem tudom, te hol olvastál ilyesmit. azt sem tudod, kikhez beszélsz, még annyit sem hogy mi a nemük.
ez a hozzáállás nem tudom miért jó neked, de te tudod, mindenesetre jókat nevetek az ilyen fröcsögő tipikus embereken. köszönöm, boldoggá tettél mára! =)
amúgy nem írnám le, hogy mit próbáltam, de sikeresen leérettségiztem, nem lövöm magam, és nem fetrengek aluljárókban heroinmámorban.
a szüleimmel jó a kapcsolatom, szeretem őket, és ők is engem, szerencsére ők is nyitottak a világ felé, és nem azt hiszik el amit hallanak a tv-ből, és amiket a társadalom agyába sulykolnak. ők is szeretnek utánajárni a dolgoknak.
normális párkapcsolatban is élek.
lehet belém kötni, hogy milyen sz.r életem van a drogtól...;)
a szereket is tudni kell használni ésszel.
az összeset, amiről csak olvastam. és egyik szernél sem találtam egyezést a prevenciós paráztatásokkal, akkora csúsztatások vannak itt hogy az nem igaz.
és nem lettem szakadt csöves. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!