Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen drogokat próbáltál már?

Milyen drogokat próbáltál már?

Figyelt kérdés
ezt a kérdést cs kíváncsiságból írom.Soha nem próbálnám ki.
2009. szept. 3. 20:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
46%
nem próbáltam ki
2009. szept. 3. 21:00
 2/16 anonim ***** válasza:
65%
A heroinon kívül mindent..de a spurit meg a gyepet szeretem a legjobban.
2009. szept. 3. 21:04
 3/16 A kérdező kommentje:
akik nem próbálták azok léccives ne írjanak köszí.
2009. szept. 3. 21:07
 4/16 anonim ***** válasza:
59%
Marihuana. Ennél tovább nem is mennék. De érdekes élmény volt és jó az íze! És lehet, hogy még fogok életemben szívni, de rendszeresen biztos nem.
2009. szept. 3. 21:14
 5/16 anonim ***** válasza:
72%
Marihuana
2009. szept. 3. 21:49
 6/16 anonim ***** válasza:
77%

Cannabis

LSD

Gomba

Dmt

ennyi. Jah meg persze cigi.

2009. szept. 3. 22:50
 7/16 anonim ***** válasza:
11%
Biztos büszke rátok anyuci meg apuci. Azért remélem pár év múlva nem egy aluljáróba vagy egy rozzant sikátorba végzitek. Esetleg hullaházba vagy börtönbe. Pedig már csak egy lépés választ el tőle.
2009. szept. 4. 00:28
 8/16 anonim ***** válasza:
75%

utolsó válaszoló, nem tudom, te hol olvastál ilyesmit. azt sem tudod, kikhez beszélsz, még annyit sem hogy mi a nemük.

ez a hozzáállás nem tudom miért jó neked, de te tudod, mindenesetre jókat nevetek az ilyen fröcsögő tipikus embereken. köszönöm, boldoggá tettél mára! =)

amúgy nem írnám le, hogy mit próbáltam, de sikeresen leérettségiztem, nem lövöm magam, és nem fetrengek aluljárókban heroinmámorban.

a szüleimmel jó a kapcsolatom, szeretem őket, és ők is engem, szerencsére ők is nyitottak a világ felé, és nem azt hiszik el amit hallanak a tv-ből, és amiket a társadalom agyába sulykolnak. ők is szeretnek utánajárni a dolgoknak.

normális párkapcsolatban is élek.

lehet belém kötni, hogy milyen sz.r életem van a drogtól...;)

a szereket is tudni kell használni ésszel.

2009. szept. 4. 13:04
 9/16 anonim ***** válasza:
68%

az összeset, amiről csak olvastam. és egyik szernél sem találtam egyezést a prevenciós paráztatásokkal, akkora csúsztatások vannak itt hogy az nem igaz.

és nem lettem szakadt csöves. :)

2009. szept. 4. 14:28
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
13:04 Szívből örülök neki hogy nem lettél egy csöves. De annyi erővel lehettél volna te is vagy bárki aki egyszer kipróbálja.
2009. szept. 4. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!