Más is csinálja ezt, ha valamilyen lelki fájdalma van?
Figyelt kérdés
szóval mostanában ha valami nagyon "fáj",és kiakadok,akkor önkínzásba kezdek.tűvel szurkodom magam,vagy valami hegyessel:-smás is csinál néha így?mitől van?mit tehetnék?2013. febr. 2. 22:48
1/10 anonim válasza:
Jajj de buta vagy. Mégis mi tud kiváltani ilyen hajlamot?
2/10 anonim válasza:
ha hülyevagy fáj a szived és még inkább teszel rá egy lapáttal?
3/10 anonim válasza:
B@szki inkabb halgass valami ideges zenet azt jol van. Ne vagdosd mar magad...
4/10 anonim válasza:
Nekem is van valami lelki bajom.Néha elkezdtek rágódni mindenen ami történt velem a múltban és leállok a csalódásoknál a rossz dolognál hogy miért történtek hirtelen rhadt ideges leszek agresszív zihálok melegem lesz stb.A kezemről többször leütöttem már a bört pár ajtót/szekrényt betörtem meg laminálthoz hozzáb*sztam súlyzót ... Azért hálistennek évente 3-4 alkalom ilyen de ja nem vagy egyedül ..
5/10 anonim válasza:
Foglald le magad a hobbiddal. Engem ha bánt valami vagy valamin töröm az agyam, akkor elmegyek bringázni egyet ès jobban èrzem magam
6/10 anonim válasza:
Utolsó azért ez nem mindig ilyen egyszerű .. vagy mindenkinél :)
7/10 A kérdező kommentje:
nem teszek rá egy lapáttal.megnyugszom tőle.de nem okozok magamnak sérülést,vagyis nem vágom fel magam vagy ilyesmik,csak annyira,hogy fájjon.mert megynyugszom:D
2013. febr. 2. 23:01
8/10 anonim válasza:
Ezekkel tereled a figyelmedet a fájdalmakról. Hmm. Kutyaharapást szőrével, mi? :) Ez is egyfajta menekülés. Pedig hosszú távon nem egészséges homokba dugni a fejedet. Ha elhatározod, hogy inkább szembenézel a problémáiddal, akkor majd elmegy ettől a kedved.
9/10 anonim válasza:
Szerintem, amíg nem teszel magadban kárt, addig nincs ezzel nagy gond. A sebek endorfint szabadítanak fel, amik fájdalomcsökkentő hatásúak. Lelki fájdalommal szerintem manapság minden tini küzd/küzdött, akár megmagyarázhatatlan okok miatt. Hány éves vagy? Még kinőhetsz ebből. Mindenki kinő ebből (nyilván, aki nem enged). Hogyha netán öngyilkosságot is fontolgattad (remélem nem), gondolj arra, hogy csak a gyengék buknak el, és hagyják a bajaikat másra. Minden ember életében van olyan dolog, ami erősebbé teszi. Nem (csak) fizikai értelemben. Zene, valami hobbi, nassolás, sírás, ilyesmi. A zene jó megoldás. Meggyógyít. A sírást kiemelném, nekem lelkileg segít/segített.
10/10 A kérdező kommentje:
14 vagyok.már sajnos többször is megfordult az öngyilkosság is a fejemben..de nagyon egy önző dolgonak tartom,pedig jólenne ha meghalnék:D
2013. febr. 5. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!