Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik valamilyen "intim torna" amivel gyógyítani lehet a fitymaszűkületet? Vagy esetleg csökkenteni a tüneteket?
A bőrt lehet nyújtani.
Mennyire súlyos?
Figyelj két dologra: az egyik, hogy a húzogatás során a fityma érzékeny belső bőre ne repedezzen, mert a repedésekből hegek lesznek és az már nem jó, nem lesz rugalmas bőr, egyre be fog szűkülni. Amikor a fürdés után fölpuhult, akkor is gyulladásgátló krémmel... óvatosan.
Ha nem válik be, mert hetek-hónapok után is még feszes, akkor orvoshoz kell menned, de MAGÁNDOKIHOZ menj és olyanhoz, aki hajlandó a fityma nagy részét megtartani és nem teljes körülmetélést akar csinálni, mert azzal veszíthetsz a legtöbbet.
Én körülmetélt vagyok és csak lebeszélni tudok mindenkit...
Az biztos!
Van, akinek több is, mint jópár hét. Nekem 30 éve csinálták és használhatatlan gyakorlatilag. Vajon NEKEM még hány hét van hátra...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!