Zaklat egy srác, így nem lehet élni! Mit tegyek? (bővebben lent! )
Figyelt kérdés
Ez a srác, egy szánalmas alak. Már több hónapja keresztbe tesz nekem, zaklat és olyan dolgokat terjeszt rólam ami nem igaz és akik nem ismernek és elhiszik azok is utálni fognak. Pár "keményebb" emberrel barátkozik, akiket ismertem és semmi bajuk nem volt velem. Majd azoknak is elkezdett róla terjeszteni csúnya dolgokat ami nem igaz. És most ők is utálnak, és így megy tovább és tovább és egyre többen fognak utálni. Nem érdekelt a gyerek, nem szóltam hozzá nem beszéltem vele, de most verekedni akar amiért elvileg "beképzelt" vagyok. Pedig nincs igaza. Külön suliba kerültünk, de délutánonként bejön pár sráccal a sulink elé, és engem keresnek. Nem tettem semmi olyat, amiért lenne okuk megverni. Egyik ismerősöm jóba van velük és ő még bír engem szólt nekik, hogy szálljanak le rólam, nem tudom sikerrel járt-e, majd kiderül. Lényeg az hogy így nem lehet élni egy ilyen "nem túl nagy" városban mert mindenhol ott tudnak lenni, ha nem is számítok rájuk. Ráadásul az is baj neki, hogy barátnőm van és hogy száljak le arról a lányról. (pedig nem is ismeri a lányt, életébe nem beszélt vele) Mit tudnék tenni egy ilyen helyzetben, mert így nyugodtan semmit nem tudok csinálni! 16/f2009. szept. 3. 16:59
1/6 anonim válasza:
szerintem 2 választásod van, vagy behúzod füled-farkad és meglapulsz de ez szánalmas vagy fogsz egy baseball ütőt és kemény leszel.. ha jól ki tudsz állni magadért és a csajodért (még ha ők is kerekednek felül) akkor tiszteletet vívhatsz ki.. (ezek a választások radikálisak de ne csinálj semmi hülyeséget
U.I.: a baseball ütős megoldást nem szó szerint értettem ;) csak átérzem a helyzeted és a helyedbe képzeltem magad
2/6 A kérdező kommentje:
6an támadnak egyszerre mit tudok tenni? most tegyük fel megverem azt az egy srácot ha nem a haverjaival jön, na de akkor másnap azokkal fog jönni, ennyi emberrel meg nem bírok! itt nem az nyer aki erősebb hanem akinek nagyobb a bandája!
2009. szept. 3. 17:18
3/6 anonim válasza:
első vagyok, szóval.. vagy hívj segítséget, vagy mond meg a srácnak, hogy legyen tökös és jöjjön 1vs1 be, ha bátran ezt mondod neki, hogy a haverjai is hallják akkor bealázhatod azzal, hogyha nem mer kiállni vagy hívja a haverjait... találj ki valami jó szöveget.. (de ha ez a szitu mindenképp hagyd el az ütőt) ;P
4/6 A kérdező kommentje:
ha más nem az 1v1 lesz
de az sem érdekel ha szánalmasnak tart, viszont BÉKÉN hagy!
2009. szept. 3. 17:30
5/6 anonim válasza:
újra az első, nem tudom mennyire közkedvelt ez a személy, viszont ha az akkor ne tartson szánalmasnak mert különben ez fog folytatódni és még rosszabb lesz, később megelőz a híred, hogy tutyimutyi vagy és még többen fognak rossz szemmel nézni rád.
6/6 A kérdező kommentje:
nekem még jó hírem van ahogy ismernek, és akik már ismernek azok nem fogják neki elhinni.. úgyhogy tarthat annak nem érdekel csak hagyjon békén mert így nem lehet élni
2009. szept. 3. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!