Félek belevágni a sportba, pedig szívem mélyén szeretnék. Félek, hogy nem mennek és beégnék. Mit tegyek, hogy ne féljek? Hogyan győzzem le?
Szóval sosem jártam semmilyen sportra.Most már vágyom rá;)2évig néptáncoltam,de abba kellett hagynom egyéb okok miatt...most kezdtem a középsulit és sokféle sportra van lehetőség...nekem a kézilabda és a kosárlabda a legszimpatikusabb;) Kosarat olyan szintem próbáltam hogy kosárradobás volt,hát van ami bemegy,van ami nem.Kézit nem próbáltam még....
Félek,hogy béna leszek és utána 4évig ezzel cikiznek majd...Mit tegyek?
14/L
Nehéz kérdés...Én soha nem szerettem a kézilabdát és kosárlabdát. nekem fura...egész órán egy labda után szaladgáljak na neeee...tornaorán mindig csak sétálgattam...a többiek tudták hogy nem kell sokat dobálni nekem a labdát :-) én nem sértődtem meg :) sőt örültem neki....a saját osztályomban soha nem volt téma a sport, ezért nem is piszkáltak vele :) De ha mindent beleadsz, mert azt mondtad hogy érdekel, és ha a többiek látják a törekvést, akkor nem kell aggodni. És ne feledd, "Először mindenki béna" :)
Egyébként nem magával a sporttal a mozgással van bajom, csak pont ezt a két labdajátékot tartom hülyeségnek :) más sport jöhet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!