Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a hegedűről?...

Mi a véleményetek a hegedűről? Késő lenne újra belevágni?

Figyelt kérdés
két évig játszottam már nagyon régen alig emlékszem,csak pár dologra.15 vagyok,szerintetek késő újra belekezdeni? (hisz mindig csak a nagyon kicsiket hangsúlyozzák ki.)
2009. okt. 1. 18:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Sose késő, ha téged ez érdekel, legfeljebb nem profi, hanem hobbi szinten űzöd majd, nem tragédia.
2009. okt. 1. 18:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem késő. A nagymamám most tanul zongizni.
2009. okt. 1. 18:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha nem ebből akarsz megélni, csak úgy kedvtelésből szívesen játszanál, miért ne? Csodatehetségek is vannak, bár nálad már biztos feltűnt volna a korod miatt.:)
2009. okt. 1. 18:36
 4/10 A kérdező kommentje:
igen,csak annyi a gond hogy régen azért hagytam abba mert meghalt a tanárom aki nagyon közel állt hozzám.és mindig eszembe juttatja de egyben hiányzik is a játék
2009. okt. 1. 18:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Akkor viszont mindenképp vágj bele.
2009. okt. 1. 20:08
 6/10 A kérdező kommentje:
ezt fogom tenni.:) (majd meglátjuk) köszönöm
2009. okt. 4. 17:50
 7/10 A kérdező kommentje:
ha valakit érdekel meg volt ma az első órám.nagyon jó volt,olyan emlékek jöttek elő amiket teljesen elnyomtam magamban.nagyon jól esett és gyakorlás+szorgalom kérdése hogy hogyan fog menni
2009. okt. 5. 19:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Ügyes vagy, sok sikert :)
2009. okt. 6. 20:21
 9/10 anonim ***** válasza:

Hajrá!

Imádok hegedülni!!:D

2009. nov. 18. 14:15
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!Van egy pár kérdésem az esetről, tudsz nekem írni egy e-mail címet privátban?(mert én nem tudok neked írni)

Előre is köszi,

egy ugyan ilyen cipőben járó 15 éves srác.

2010. júl. 23. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!