Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Honnan tudjam hogy érdemes-e...

Honnan tudjam hogy érdemes-e belevágni egy új hobbiba?

Figyelt kérdés

az a helyzet, hogy elég sok mindent kipróbáltam már, fotóztam, akkor totál be voltam zsongva tőle, kaptam lencsét, kamerát mindent, de ez tartott 1-2 hónapig, aztán már annyira nem érdekelt. Ugyan így kértem szülinapomra kamerát, hogy én majd mindent le fogok kamerázni. Se. Karácsonyra ilyen leg magic-et, hogy jajj de sportos leszek, de azse. Olyan is volt, amikor nagyon tetszett a lakberendezés, és vettem egy csomó újságot, de már azok sem érdekelnek. És több is volt biztos csak most ennyi jut eszembe. Most nagyon "rákaptam" a sminkcuccokra, de nemtudom vegyek-e, mert mivan, ha ezt is megunom egy hónap múlva?

Légyszi ne irigykedő válaszolók írjanak, ezeket nem csak úgy kaptam, hanem szülinapra/karácsonyra illetve vettem őket, és tényleg nem ez a lényeg a kérdésben, hanem hogy mindent megunok, és későn jövök rá, és az elején mindig azthiszem h mostantól mindig eztfogom csinálni, de aztán mégse

2010. máj. 7. 00:01
 1/2 anonim ***** válasza:
54%
vágj bele a jóslásba és majd megtudod
2010. máj. 7. 00:14
 2/2 anonim válasza:
Vágj bele! Mi van ha ez sem tetszik? Semmi! Addig kell próbálkozni, amíg meg nem találod azt, ami igazán érdekelhet! Meg hát ez is érdekel, de miért lenne baj, ha csak pár hónapig érdekel?
2010. júl. 3. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!