Honnan tudjam hogy érdemes-e belevágni egy új hobbiba?
az a helyzet, hogy elég sok mindent kipróbáltam már, fotóztam, akkor totál be voltam zsongva tőle, kaptam lencsét, kamerát mindent, de ez tartott 1-2 hónapig, aztán már annyira nem érdekelt. Ugyan így kértem szülinapomra kamerát, hogy én majd mindent le fogok kamerázni. Se. Karácsonyra ilyen leg magic-et, hogy jajj de sportos leszek, de azse. Olyan is volt, amikor nagyon tetszett a lakberendezés, és vettem egy csomó újságot, de már azok sem érdekelnek. És több is volt biztos csak most ennyi jut eszembe. Most nagyon "rákaptam" a sminkcuccokra, de nemtudom vegyek-e, mert mivan, ha ezt is megunom egy hónap múlva?
Légyszi ne irigykedő válaszolók írjanak, ezeket nem csak úgy kaptam, hanem szülinapra/karácsonyra illetve vettem őket, és tényleg nem ez a lényeg a kérdésben, hanem hogy mindent megunok, és későn jövök rá, és az elején mindig azthiszem h mostantól mindig eztfogom csinálni, de aztán mégse
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!