Mi lenne, ha gazdagnak születtél volna?
Figyelt kérdés
2013. jan. 27. 23:46
31/34 anonim válasza:
Ha gazdagnak születtem volna akkor most egy kö csög lennék szerintem.
Akkor biztos hogy nem az az ember lennék ,mint aki most.
Mivel nem születtem gazdagnak így Én tudom hogy a pénzért igen is meg kell dolgozni,és én legalább egy szöget is betudok ütni a falba.
32/34 anonim válasza:
Én ismertem egy srácot aki gazdag családban nőtt fel aki mindent megkapott.Nos a srácnak Én az apjának a cégénél dolgoztam.A faterja egy utolsó zsidó volt aki a saját anyját átbná egy fillérért is,nagyon jól ment a bolt,mi tudtuk mert mi termeltük ki neki és állandóan sírt a szája hogy nincsen pénze (szalonból vett motor,luxusautó stb) és ezért nem voltunk sose bejelentve nála,és a fizetés sem volt hűdesok és tb,utiköltség stb,szóval jól le voltam húzva,d otthagytam őket.A lényeg hogy ennek a gazdag féregnek volt egy fia akivel elég sokat dumáltunk mert néha lehozta melózni a srácot.Nos el kell hogy mondjam hogy szerintem a srác a postástól volt,mert egyáltalán nem ütött az apjára,ő csak egy átlagos srác volt akivel csak annyiban különböztünk hogy ő mindent megkapott,így ő a jobb suli után jobb munkát is tudott nézni magának.
33/34 anonim válasza:
Semmiből sem lenne hiány, kivéve lélekből, bár manapság már sok szerelem alapja h legyen jó sok pénze az egyiknek, úgyhogy szimplán tökéletes volna, ugyanakkor érdemtelen is, de ez soha senkit nem érdekelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!