Mi a keresztneved és melyik évben születtél?
A családtagjaidét is leírnád?
Köszönöm előre is!
[A kérdést NE helyezzétek át! Köszönöm!]
Gondolom azért, hogy mikor mi volt a topnév, mennyit változott, hasonlók :) Gondolom én :)
A sajátomat leírom: Anna, 1980 - ez pont egy öröknév :)
Szimplán kíváncsi vagyok, hogy kinek mi a keresztneve és hogy melyik évben született.
Pl. Béla 1965
Hidd el, nem foglak felkeresni és betörni a lakásodba.
Ez azért kevés adat lenne hozzá.
Plusz, érdekel, hogy pl. aki 1970 környékén született, az örökölte-e valamelyik felmenőjének (apucinak vagy anyucinak) a nevét-e.
Ugyanis ez abban az időszakban menő volt.
első vagyok..
Miért pontoztatok le?? Mert azt írtam hogy nem illik adatokat kikérni??
Azért ezt az oldalt nem csak a kérdező olvassa, hanem a világon bárki.. Még ilyen kevéske adatból is tudnak hasznot húzni a csalók..
Senkinek sem kötelező válaszolnia egy kérdésre.
Én személy szerint, ha beleolvasok egy kérdésbe és nem tetszik vagy nem tudok hozzászólni, akkor nem írok oda.
De, ez én vagyok.. nem te :]
ma 12:45
Hogy mit lehetne kezdeni a neveddel és a születési éveddel?
Én nem értek a szakszavakhoz,de egy profi hacker aki esetleg csaló, a név és születési idő segítségével keres személyeket. Mondjuk tudja hogy van egy Kata aki 1977-ben született. Tudja hogy az anyja is Kata. Ezek adatok segítségével kiszűri a lehetséges áldozatokat. Ha talál ilyet (és miért ne találna?) akkor onnantól kezdve gyerekjáték neki a többi adat feltörése. Ha mindent megtudod akkor a nevükben komoly hiteleket vehet fel, vásárolhat stb.
Nem magamtól találom ki ezt. Nem is olyan régen volt az egyik dokumentum csatornán erről szó..
(Átverés a sorozat címe) Meglepő de elég volt 1 név és egy születési év. Nem biztos hogy pont téged húznak le, de nem kell mindent kiadni magunkról..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!