Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem tudok senkivel...

Miért nem tudok senkivel szemét lenni?

Figyelt kérdés
Soha nem tudom azt mondani hogy nem segítek, vagy nem érdekel mindenkinek meghallgatom minden nyűgét baját és segítek ha tudok/megkér,és néha úgy érzem hogy mások is tudják ezt és ki is használják miért lehet ez ?

2013. jan. 25. 12:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Ilyen a természeted nem hiszem, hogy tudnál ellene tenni. Beiratkozhatnál egy "gonosz tanfolyamra", ha lenne ilyen.

Személy szerint azt mondanám, hogy foglalkozz többet magaddal és másokat sorolj kicsit hátrébb az életedben.

2013. jan. 25. 13:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok sajnos ezzel. Pedig néha nagyon megérdemelné egy-két ember, hogy gonosz legyek velük. Előző válaszolóval egyetértek, tényleg azt kellene csinálni, amit tanácsol.
2013. jan. 25. 13:41
 3/4 A kérdező kommentje:
megpróbálom köszönöm a válaszokat
2013. jan. 25. 16:14
 4/4 kovpet ***** válasza:
Valami félreértés lesz itt. Ha nem segítesz az nem szemétség. Az a szemétség, ha ártasz valakinek vagy szándékosan hátráltatod.
2013. jan. 25. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!