Miért nem tudok senkivel szemét lenni?
Figyelt kérdés
Soha nem tudom azt mondani hogy nem segítek, vagy nem érdekel mindenkinek meghallgatom minden nyűgét baját és segítek ha tudok/megkér,és néha úgy érzem hogy mások is tudják ezt és ki is használják miért lehet ez ?2013. jan. 25. 12:08
1/4 anonim válasza:
Ilyen a természeted nem hiszem, hogy tudnál ellene tenni. Beiratkozhatnál egy "gonosz tanfolyamra", ha lenne ilyen.
Személy szerint azt mondanám, hogy foglalkozz többet magaddal és másokat sorolj kicsit hátrébb az életedben.
2/4 anonim válasza:
Én is így vagyok sajnos ezzel. Pedig néha nagyon megérdemelné egy-két ember, hogy gonosz legyek velük. Előző válaszolóval egyetértek, tényleg azt kellene csinálni, amit tanácsol.
3/4 A kérdező kommentje:
megpróbálom köszönöm a válaszokat
2013. jan. 25. 16:14
4/4 kovpet válasza:
Valami félreértés lesz itt. Ha nem segítesz az nem szemétség. Az a szemétség, ha ártasz valakinek vagy szándékosan hátráltatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!