Lányok! 20F vagyok, ma a haverok kinevettek mert, arról beszélgettünk, hogy ki mit néz meg először egy lányon és én azt mondtam, hogy a szemét és a kezét. Nektek mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Nem hiszem, hogy annyira gáz lenne, hogy nem a "csöcs, , és "segg, , szavakkal kezdtem a mondandóm.2012. okt. 17. 20:14
1/7 anonim válasza:
Nem gáz! Ugyebár a szem a lélek tükre... Én is a szemeket szoktam nézni. + az arcot. DE! számomra mindennél fontosabb a belső.
A kér az honnan jött? Vagy azon mit nézel?
3/7 anonim válasza:
Én az arcot nézem, úgy kb. egészében. És fontos, hogy milyen a szemszíne. Azt mindig megnézem :) A kék a kedvencem, de igazándiból lényegtelen, hogy milyen színű :)
20f
4/7 anonim válasza:
Aha. Nekem meg az a fontos ami lényegtelen, de fontos. Ezért lényegtelen (de fontos is).
5/7 A kérdező kommentje:
1/4 a kéz csupán az én hülyeségem x) szeretem ha egy lánynak szép a keze.. :) sokat elárul róla egyébként :)
2012. okt. 18. 10:32
6/7 anonim válasza:
Én a szemét nézem, és az összhatás az ami igazán fontos számomra.
7/7 anonim válasza:
Válts haverokat az a véleményem! Komolyra fordítva a szót, ezek valóban fontosak, nekem ilyen a haj, másnak pl. a fogak, vagy a jó tartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!