Természetes jelenség az ha valaki buta? Vagytok ti is így hogy úgy érzitek nem elég az agykapacitásotok ahhoz amit mondanak nektek?
Hát nem éppen terméstesen jelenség a butaság.De ne nevezd magad butának! Nem mindenki zseni, én sem..
Olvass sokat,érdekeljenek dolgok..itt az internet, a mai emberek a szabad idejük 90%át a gép előtt töltik (tisztelet a kivételnek) , és ezt az időt nem csak a szenny oldalak nézegetésével lehet eltölteni, hanem rengeteg sok érdekes dolgot lehet olvas, tanulni is.(nem az számít szerintem, hogy milyen okos vagy, itt arra gondolok, hogy ha nem tudsz megoldani egy másodfokú egyenletet ki nem sza..a le?! A műveltég sokkal fontosabb szerintem.)
Azt meg nem hiszem el, hogy nincs véleményed dolgokról.Biztos van, csak nem mered elmondani, kinyilvánítani, pedig nyugodtan megteheted.Szerintem félsz attól, hogy valakinek nem tetszik a véleményed, de az még talán jól is jöhet egy vitához (normális, emberi hangon véghezvitt vitához), sokat lehet belőle tanulni.
Az,hogy nincs véleményed inkább arra utal,hogy nem vagy elég tájékozott,olvass,művelődj többet és akkor már több dologról lesz véleményed :)
Nekem is ez a problémám amúgy,pedig én vegyésznek tanulok :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!