Miért nem megy nekem az angol?
Én 15 éve tanulom, tényleg tanulom, próbálom szenvedek vele. De semmi. Ahogy neked is, angolról magyarra megértek bármit, csak fordítva nem megy már egyáltalán:(
Sajnos vagy egyáltalán nincs nyelvérzékünk, vagy csak az angolhoz nincs.
Próbáltál már másik nyelvet is tanulni? Az ment?
Jó tudom manapság minden már az angol...tudom mit érzel mert tényleg nekem sem megy.
Viszont az érettségi miatt nem kell aggódnod, nekem meglett a 3-as. Bár tény, hogy a szóbelivel húztam fel, mert ott sokat segítenek. Tudom hogy rossz, mert nekem is csak ez a fene angol lett hármas, minden már 5-ös lett...de jobb mintha át sem mentem volna.
Szóval csak nyugi, és próbálj egy másik nyelvet is:) Nekem pl a francia bejött
Mindig is utaltam nyelvet tanulni.
12 evig tanultam angolt es azt se tudtam kb elmondani hogy mit ettem aznap...
Majd osszejottem egy sraccal akivel csak angolul tudtunk beszelni. kozel 1 honap kellett mire ertettem minden szavat :) aztan rajottem a problemara.. magyarrol angolra mindig ugyanazt a szot akarom leforditani, de angolban nem mindig ugyanaz a szo felel meg a mondatban:) hanem a szinonimaja :)
Angoltanár vagyok, és hiszem, hogy (kis túlzással) ahányféle ember, annyiféle módszer válik be. Csak meg kell találni a legmegfelelőbbet.
Ettől függetlenül persze, lehet, hogy neked mégsem fekszik. Nekem a többi nyelv is elég jól megy, de például a német a legnehezebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!