Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem megy nekem az angol?

Miért nem megy nekem az angol?

Figyelt kérdés
10 éve tanulom az angol nyelvet még magántanárhoz is járok de nem vagyok képes normális mondatokat alkotni. A legjobban a szavakat tudom és az angolról magyarra fordítást de fordítva nem. Vannak ismerőseim akik csak 5-6 éve tanulják de folyékonyan beszélnek fordítanak és az érettségijük is megvan már.

2013. jan. 23. 08:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Én 15 éve tanulom, tényleg tanulom, próbálom szenvedek vele. De semmi. Ahogy neked is, angolról magyarra megértek bármit, csak fordítva nem megy már egyáltalán:(

Sajnos vagy egyáltalán nincs nyelvérzékünk, vagy csak az angolhoz nincs.

Próbáltál már másik nyelvet is tanulni? Az ment?

Jó tudom manapság minden már az angol...tudom mit érzel mert tényleg nekem sem megy.

Viszont az érettségi miatt nem kell aggódnod, nekem meglett a 3-as. Bár tény, hogy a szóbelivel húztam fel, mert ott sokat segítenek. Tudom hogy rossz, mert nekem is csak ez a fene angol lett hármas, minden már 5-ös lett...de jobb mintha át sem mentem volna.

Szóval csak nyugi, és próbálj egy másik nyelvet is:) Nekem pl a francia bejött

2013. jan. 23. 09:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez azért van, mert mindenkinek más nyelv válik be. Az angolt én sem tudtam soha rendesen megtanulni, de németül egész jól tudok. Lehet, hogy neked is meg kéne próbálni egy másik nyelvet, hátha az jobban megy. Persze akkor is mindig az angol marad a legfontosabb nyelv. Ezen sajnos nem lehet változtatni.
2013. jan. 23. 10:23
 3/5 anonim válasza:

Mindig is utaltam nyelvet tanulni.

12 evig tanultam angolt es azt se tudtam kb elmondani hogy mit ettem aznap...

Majd osszejottem egy sraccal akivel csak angolul tudtunk beszelni. kozel 1 honap kellett mire ertettem minden szavat :) aztan rajottem a problemara.. magyarrol angolra mindig ugyanazt a szot akarom leforditani, de angolban nem mindig ugyanaz a szo felel meg a mondatban:) hanem a szinonimaja :)

2013. jan. 23. 10:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Angoltanár vagyok, és hiszem, hogy (kis túlzással) ahányféle ember, annyiféle módszer válik be. Csak meg kell találni a legmegfelelőbbet.

Ettől függetlenül persze, lehet, hogy neked mégsem fekszik. Nekem a többi nyelv is elég jól megy, de például a német a legnehezebben.

2013. jan. 23. 11:10
 5/5 anonim ***** válasza:
éna németet kb elsős korom óta tanulom,ez tök jól megy menne (ha nem lennék lusta még jobb lennékde majd jövöre nylvvizsgázok belőle) az angolt később kezdtem el tanulni és nekem az angol ngyon nehéz, a szavak kiejtése sem megy,a nyelvtana meg bonyolult nekem, Német kiejtés meg tök jól megy meg an rá szabály h h kell kiejteni
2013. jan. 24. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!