Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Baratnos ugy, segitseg?...

Baratnos ugy, segitseg? (Elore bocsanat az angol billentyuzetert)

Figyelt kérdés
Van egy "baratnom" akit utalok ha nem torodik vele es bar nem vallom be sokszor de feltekeny vagyok ra es nem tudom,hogy miert.. Szeretnem ha neha ram irna vagy foglalkozna velem de o mindig massal van..tapadnak ra a fiuk es valahogy le kene sz.rnom de nem megy:( Fogalmam sincs miert utalom/feltekenykedem amikor o is teljesen atlagos 14 eves lany:| Mit csinaljak?

2012. dec. 30. 00:24
 1/2 anonim ***** válasza:
De bevallod magadnak, hogy féltékeny vagy, ez már haladás. Idővel el fog múlni ez is, és beletörődsz, hogy ő már nem a barátnőd. Nekem is így volt, volt egy barátnőm, ,,legjobb" (de igazából egyetlen), aztán amikor középiskolások lettünk, szép lassan elhalt a kapcsolatunk, annyira rácuppant a pasitémára. Most 21 évesek vagyunk, neki vőlegénye van, és már egyáltalán nem tartjuk a kapcsolatot. Sokszor túlértékeljük a kapcsolatainkat.
2012. dec. 30. 01:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Huh, de sokat szóismételtem. Ha egy kicsit pozitívabban akarom nézni a dolgodat, nem ilyen antiszociális módon, azt javasolnám, hogy mondd el neki búdat-bánatod - ha viszontszeret Téged, magára fog ismerni, és megbánja bűneit. Ha tényleg lesz*rja, mi van veled, legalább kiderül.
2012. dec. 30. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!