Asdnoname kérdése:
Hogyan legyek bátor e témával kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Tehát először is van egy srác ki osztálytársam ismert de nagyon ott a suliba.... megmondtam neki a véleményem egyszer és azóta mindig zaklatna sokszor beszól, egyszer homlokon köpött meg stb... én meg nem bírok már nyelni tovább :) Ma pl majdnem eltörte a kisujjam kosárlabdázás közbe ellene voltam és lökdösött én emg vissza löktem utána meg mondtam a labdára hogy én dobok jó erősen oda dobta a labdát direkt közelről kb 2 méterről és a kisujjam elhajlott aztán vissza szerintem megrepedt kicsit lila meg bevan dagadva meg fáj is... Holnap röntgenre megyek és mondta span mivel 3 év felfüggesztett börtönbüntetése van mert 2 emost megvert a nyáron (MMA-zott 1évet) ezért nem verekedhet és hát mondta span, hogyha 1 rossz szót szól mutassam meg neki az orvosi papírt hogy bevan duzzadva és fenyegessem meg hogyha megint beszól akk beperele mtesti sértés miatt .... És mondta hogy én meg csicska vagyok ami télleg igaz mert hagyom magam és azért szált rám.... De nem akarom hagyni de nem vagyok elég bátor hogy szembe száljak vele.... azt mondta szopassam vissza ahogy csak bírom de verekedni nem igazán tudok :D pedig amúgy itt a saját városomba ahol lakom van hírnevem most kezdek el boxra járni jövőhéttől, de akkoris :D Szóval félek tőle úgymond mert ott vannak a haverjai és hát azok tuti mellette lennének és gáz ha egyedü lvagy 1 csoport ellen pl szájkaratéba :D Szóval mit tegyek hogy megszopassam meg mit hogy bátor legyek és száljak szembe ellene? ha kell verekedésről is legyen szó csak ehez bátorság kéne.... meg azt is mondta span hogy felbosszantaná ő és közel tenném az arcom hozzá és lekeverne 1 pofont ami meglátszik 8 nap után is és beperelné és menni a dutyiba... mit tegyek hogy bátor legyek ehez pl meg hogyan szopassam meg de jól hogy az ismeretsége semmibe legyen?:D értelmeseket ne csicskázzatok mert tudom az vagyok a bátorságom miatt ....2013. jan. 22. 18:28
1/1 anonim válasza:
Mindenkeppen szolnod kell a tanarodnak, mert ezt buntetik. Ez nem beszolas mar, meg szobeli zaklatas -amit szintn jelentened kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!