Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon csúnyának érzem magam!...

Nagyon csúnyának érzem magam! Mit tegyek? 18L

Figyelt kérdés
Mindenkit szebbnek látok magamnál:S
2009. aug. 31. 14:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért van,mert kevés az önbizalmad.

Nézz bele a tükörbe és sorold fel magadba,hogy szerinted milyen jó külső-belső tulajdonságaid vannak.

Biztos van mindkettőből.:)

2009. aug. 31. 14:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
szia! menj el futni, vagy bicajozni, hazafelé vegyél egy csokitortát, zuhanyozz le, mosd meg a hajad, edd meg a sütit, utána vedd fel a kedvenc ruhád és menj ki a Margitszigetre sétálni. Ücsörögj egy kicsit a padokon, bámult a vizet, dúdolj egy kedves dalt magadban, napoztasd az arcod egy picit, este pedig nézz meg egy vidám filmet és aludj egy nagyot. Remélhetőleg holnap sokkal szebben látod a világot és szebbnek látod saját magad is. Sok sikert hozzá, őszintén. :)
2009. aug. 31. 14:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Jó, ha tudod, ezzel nem vagy egyedül.

Én férfi vagyok, és évek óta járok olyan önismereti csoportokba, ahol találkozom olyan szép nőkkel, akikhez korábban oda se mertem volna menni mondjuk az utcán. És Ők is csúnyának gondolják magukat! Sok oka lehet ennek, amire néha könnyű rájönni, néha nehéz. De ha már rájöttél, sokkal jobbak az esélyeid, hogy megváltozzon a véleményed magadról. Néha elég egyetlen pasi is, aki szépnek lát. ;)

2009. aug. 31. 15:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

csúnya nőt még nem láttam, legfeljebb ápolatlant, vagy taplót. de az nem alkati kérdés.

F/24

2009. aug. 31. 22:39
 5/5 anonim ***** válasza:
over88@freemail.hu VEGYÉL FELL MSN-RE ÉS MEGMONDOM CSÚNYA VAGY-E ! és mindezt tök ingyen :D 21/f
2009. szept. 1. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!