Hogyan győzzem le ezt a gondom?
Figyelt kérdés
az a helyzet h 170 cm magas vagyok és 80 kg. ez eloszlik rajtam, csak az a baj h sok anyajegy van rajtam, lóg a hasam, összeér a combom, csíkos a bőröm a sok fogyástól és hízástól párhuzamosan és narancsbőröm van. fiúk szerintetek ez gáz? attól még lehetek szép?2013. jan. 20. 20:37
11/13 A kérdező kommentje:
ha nem látod, akk képzeld el milyen lehet
2013. jan. 20. 21:44
12/13 anonim válasza:
Utálom a képkérőket, mindenhol megjelennek és követelőznek.
Engem nem érdekel a kép, a téma kitárgyalható anélkül is.
13/13 anonim válasza:
Azt mondod megtanultad elfogadni magad és a párod is olyannak szeret amilyen vagy. Akkor nem értem miért érdekel még mindig mások véleménye? Ez csak arra mutat rá, hogy még sem vagy még képes elfogadni magad olyannak amilyen vagy, különben egy cseppet sem izgatna az a kérdés, hogy mit gondolnak rólad mások. Hidd el, ha tényleg elfogadod magad, nem fog érdekelni hogy másoknak mi a véleménye, főleg azoké nem, akiket nem is ismersz és ők még kevésbé ismernek téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!