Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan győzzem le ezt a gondom?

Hogyan győzzem le ezt a gondom?

Figyelt kérdés
az a helyzet h 170 cm magas vagyok és 80 kg. ez eloszlik rajtam, csak az a baj h sok anyajegy van rajtam, lóg a hasam, összeér a combom, csíkos a bőröm a sok fogyástól és hízástól párhuzamosan és narancsbőröm van. fiúk szerintetek ez gáz? attól még lehetek szép?
2013. jan. 20. 20:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ide csak perfekcionisták írnak, szóval el leszel látva tanáccsal, hogy fogyj le, stb
2013. jan. 20. 20:40
 2/13 anonim ***** válasza:
Fogyj le, először is,közben pedig kezdj el sportolni!
2013. jan. 20. 20:41
 3/13 A kérdező kommentje:
nem fogok lefogyni, hülyeség. az ember úgyis visszaszedi. és nem ez volt a kérdés h mit kellene csinálnom, hanem az h ettől még az ember lehet e szép.
2013. jan. 20. 20:43
 4/13 anonim ***** válasza:

Igen, nekem bejönne ez is... De ez nyilván nem vigasztal téged.

Az dicséretes, hogy nem akarsz mindenáron lefogyni.

2013. jan. 20. 20:46
 5/13 A kérdező kommentje:
megtanultam már elfogadni a testem. szóval már ott tartok h én elfogadom, csak nem tom h a férfiak hogy állnak ezzel. a párom mondja h szép meg semmi baj vele, de nyílván úgyse mondaná meg ha lenne vele valami gond
2013. jan. 20. 21:00
 6/13 anonim ***** válasza:
Nyilván, ha gondja lenne vele a párodnak, akkor már nem lenne a párod. Egyébként persze, hogy lehetsz szép, sőt. Egyébként nem minden a matéria... Ennél azért többről van szó.
2013. jan. 20. 21:08
 7/13 A kérdező kommentje:
jó csak egyrészt nincs szép bőröm, olyan szép barna és teljesen sima és feszes, ráadásul még csíkos is, meg amiket még leírtam, arra voltam kíváncsi h lehet e kívánatos az ilyen test egy férfi számára. köszi a válaszokat:)
2013. jan. 20. 21:11
 8/13 anonim ***** válasza:

"az ember úgyis visszaszedi"

xD ilyen mentalitással tényleg nem fog menni... :D

Sportolni mindenképp menj el! Az anyajegyek és a csíkok lehetnek zavaróak, ne tudom... :/

KÉPET! Vizuálisak vagyunk! :)

2013. jan. 20. 21:31
 9/13 A kérdező kommentje:
ha akartam volna felrakni képet már tettem volna fel. képzeld el:)
2013. jan. 20. 21:32
 10/13 anonim ***** válasza:

De mért nem akarsz? A külsődről kérdezel, de nem láthatjuk...

Így nem lehet válaszolni! :/

2013. jan. 20. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!