Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért fordít nekem hátat...

Miért fordít nekem hátat mindenki?

Figyelt kérdés

Már több emberrel is előfordult, hogy nagyon jól összehaverkodtunk, összebarátkoztunk (legalábbis én így éreztem), nagyon jókat beszélgettünk, megnyíltunk egymásnak, aztán egyszer csak nem keresték a társaságomat. Azt sem lehet mondani, hogy nem foglalkoztam velük, mert igenis kezdeményeztem találkozókat.

A barátaimmal nagyon is törődöm, meghallgatom őket, kedves vagyok. Szerintem nem vagyok sem önző, sem öntelt, nem úgy van, hogy én beszélek, ők meg hallgatnak.

Ami hiba lehet talán pár ember szemében, hogy nem vagyok egy őrült, poéngyáros, szószátyár ember. Azért nem vagyok full komoly, van humorérzékem, csak nehezebben oldódom fel.

Anyukámat és pár ismerősömet is megkérdeztem, hogy mi lehet a hiba bennem, de ők sem értik.

Azért tettem fel ezt a kérdést, mert talán nektek is volt már hasonló tapasztalatotok, vagy tudtok véleményt nyílvánítani.

Kicsit fáj, amikor vége szakad egy szerintem nagyon jó kapcsolatnak, ilyenkor mindig magamban keresem a hibát, hogy biztosan nem vagyok egy szeretnivaló ember.

20/L

2013. jan. 20. 11:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzet nálam. Soha nem tudtam kialakítani tartós barátságot, (párkapcsolatról álmodni sem merek) tavaly nyáron előbbi mégis sikerült, jóban voltunk egy ideig, aztán egyszer mintha kicserélték volna, a rossz értelemben. Úgy érzem mindent megtettem, kerestem a társaságát, hívtam találkozni, de semmiben nem volt benne, pedig azelőtt rengetegszer találkoztunk. Nem tudom kiben van a hiba, magamban vagy mindenki másban. Előbbire tippelek, de nem tudom mit kellene tennem. Az illető akiről fentebb írtam, egy rossz szót nem mondott rám, másoktól sem hallok olyat, amitől egy barátság ne tudna kialakulni. Tudom magamról, hogy hülye vagyok és vannak rossz tulajdonságaim, de nem értem miért nem volt elég 22 év legalább egy tartós barátság kialakítására. Próbáltam tanácsokon is gondolkozni, amik hasznosak lehetnek a számodra, de azokra nekem is szükségem volna. Együttérezni tudok és megkérdezni, hol laksz? 22/F
2013. jan. 20. 11:37
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm, kedves tőled!

Veszprémi vagyok.

2013. jan. 20. 11:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Messze laksz, Kecskemét. :(
2013. jan. 20. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!